Ιρανός δικηγόρος ζητάει να μαστιγωθεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο γιατί αγκάλιασε και φίλησε γυναίκα! (vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

©Photo by MB Media/Getty Images/ideal Images

Ιρανός δικηγόρος ζητάει να μαστιγωθεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο γιατί αγκάλιασε και φίλησε γυναίκα! (vid)

Κώστας Τόπας 11:59 - 13.10.2023 / Ανανεώθηκε: 10:27 - 16.11.2023

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν δημοσιεύματα στην Σαουδική Αραβία, Ιρανός δικηγόρος, ζητάει την παραδειγματική τιμωρία του Κριστιάνο Ρονάλντο γιατί αγκάλιασε και φίλησε μια Ιρανή ζωγράφο.

Μια συνάντηση τον Σεπτέμβριο με την Ιρανή ζωγράφο Φατίμα Χαμάμι, η οποία είναι κατά 85% παράλυτη και δηλωμένη θαυμαστής των Πορτογάλων, έβαλε σε μπελάδες τον Πορτογάλο σταρ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επισκέφθηκε την Τεχεράνη, την πρωτεύουσα του Ιράν, με την Αλ-Νασρ τον Σεπτέμβριο για να αντιμετωπίσει την Περσέπολη στη φάση των ομίλων του Champions League της Ασίας. Ενώ βρισκόταν στην Τεχεράνη, ο Πορτογάλος διεθνής συνάντησε την Χαμάμι. Η Ιρανή ζωγράφος ήθελε να δώσει στον Ρονάλντο έναν πίνακα που είχε φτιάξει ειδικά για εκείνον. Κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης, ο Πορτογάλος αγκάλιασε και φίλισε τη γυναίκα ως «ευχαριστώ». Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα κοινωνικά δίκτυα.

Η Αλ Νασρ αγωνίζεται στο Ασιατικό Champions League αφού πέρασε τον γύρο των play off. Πλαισιωμένη στον όμιλο Ε μαζί με την ιρανική Περσέπολις, την Αλ Ντουχαΐλ ΣΚ και την Ιστικλόλ του Τατζικιστάν, δεν θα χρειαστεί να επιστρέψουν στο Ιράν σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης. 

Αποθέωση για Μέσι, ο Οταμέντι του φόρεσε με το ζόρι το περιβραχιόνιο του αρχηγού (vids)
WORLD CUP

10:43 - 13.10.2023

Αποθέωση για Μέσι, ο Οταμέντι του φόρεσε με το ζόρι το περιβραχιόνιο του αρχηγού (vids)

Ο Νικολάς Οταμέντι αμέσως μετά την είσοδό του Λιονέλ Μέσι στον αγωνιστικό χώρο στο ματς με την Παραγουάη έσπευσε στο πλευρό του «Pulga» για να του περάσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο μπράτσο, παρά το γεγονός ότι ο τελευταίος δεν ήθελε.

Ωστόσο, εάν η Αλ Νασρ προκριθεί στη φάση των «16», προχωρήσει στη διοργάνωση και ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιστρέψει στο Ιράν τότε δεν αποκλείεται ο δικηγός που ζήτησε την υποδειγματική τιμωρία του να επιστρέψει και να κάνει το ίδιο όπως στο παρακάτω βίντεο... 

Δεν έχει υπάρξει καμία καταδικαστική απόφαση από δικαστήριο του Ιράν κατά του Κριστιάνο Ρονάλντο για το αδίκημα της μοιχείας, όπως αρχικά μετέφεραν πολλά Μέσα, ενώ το άρθρο του ποινικού κώδικα στο οποίο έγινε επίκληση δεν προβλέπει περιπτώσεις μοιχείας, αλλά δημόσιας ηθικής. Η Φατίμα Χαμάνι δεν κατηγόρησε για κάποιο αδίκημα τον γνωστό ποδοσφαιριστή, κι ο ίδιος είχε γίνει δεκτός στο Ιράν με ιδιαίτερη θέρμη.