«Μερικοί αστέρες μισούν κάθε δευτερόλεπτο που περνάνε στη Σαουδική Αραβία»

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

© prtscr

«Μερικοί αστέρες μισούν κάθε δευτερόλεπτο που περνάνε στη Σαουδική Αραβία»

Κώστας Τόπας 15:35 - 11.10.2023 / Ανανεώθηκε: 15:44 - 11.10.2023

Η βρετανική εφημερίδα, «Sun» διαβεβαιώνει ότι ορισμένοι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται την Αραβική Σούπερ Λίγκα μετανιώνουν που το έκαναν και επιβεβαιώνει ότι μόνο τα συμβόλαια που υπέγραψαν τους εμποδίζουν να φύγουν.

Η βρετανική εφημερίδα « Sun» διαβεβαιώνει ότι ορισμένοι από τους αστέρες του ποδοσφαίρου που ξεκίνησαν πρόσφατα την περιπέτεια του σαουδαραβικού ποδοσφαίρου, σε αυτό το σημείο, έχουν ήδη μετανιώσει που πήραν αυτή την απόφαση παρά τα εκατομμύρια που κερδίζουν. Η εφημερίδα φτάνει στο σημείο να λέει ότι «μισούν κάθε δευτερόλεπτο» που περνούν εκεί.

Σε αρκετές περιπτώσεις, έχει ήδη δημοσιευτεί φερόμενη δυσφορία μεταξύ παικτών όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Νεϊμάρ, οι οποίοι, αν και είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους, δεν φαίνεται να έχουν προσαρμοστεί πλήρως. «Πολλοί αστέρες που μετακόμισαν στη Σαουδική Αραβία μετανιώνουν βαθιά που το έκαναν. Μερικοί μισούν κάθε δευτερόλεπτο εκεί», γράφει ο αρθρογράφος της εφημερίδας, Charlie Wyett .

Ακόμη, αμφισβητείται το ενδιαφέρον για το ποδόσφαιρο στη χώρα, κάτι που έχει προκαλέσει «ντροπιαστικές καταστάσεις σε ορισμένους παίκτες» που σύμφωνα με τη «Sun» θέλουν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Επίσης, Τα ποσοστά φιλάθλων ήταν χαμηλά σε πολλά γήπεδα.

«Ο Κριστιάνο ενημέρωσε την Αλ Νασρ πως θέλει να ανανεώσει μέχρι το 2027»
REST OF THE WORLD

18:58 - 09.10.2023

«Ο Κριστιάνο ενημέρωσε την Αλ Νασρ πως θέλει να ανανεώσει μέχρι το 2027»

Δημοσιογράφος από τη Σαουδική Αραβία αναφέρει πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο ενημέρωσε την Αλ Νασρ πως θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του μέχρι το 2027. Αυτή η ημερομηνία δεν είναι καθόλου τυχαία αφού λίγους μήνες νωρίτερα θα διοργανωθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μεταξύ άλλων, η Αλ Ετιφάκ, με προπονητή τον Στίβεν Τζέραρντ, έπαιξε μπροστά σε μόλις 9.827 θεατές κόντρα στην Αλ Φατέχ την περασμένη Πέμπτη. Όμως, σύμφωνα με τη Sun, οι παίκτες είναι συνδεδεμένοι με άρρηκτα συμβόλαια, γεγονός που καθιστά δύσκολη την πρόωρη αναχώρησή τους από τη Σαουδική Αραβία.