Πανζουρλισμός στην Κίνα για να υποδεχθούν τον Κριστιάνο: Χιλιάδες θαυμαστές κατασκήνωσαν στο αεροδρόμιο από το προηγούμενο βράδυ (vids)

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

PrtScr

Πανζουρλισμός στην Κίνα για να υποδεχθούν τον Κριστιάνο: Χιλιάδες θαυμαστές κατασκήνωσαν στο αεροδρόμιο από το προηγούμενο βράδυ (vids)

Κώστας Τόπας 14:22 - 21.01.2024

Xιλιάδες θαυμαστές του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Κίνα, έστησαν σκηνές από το προηγούμενο βράδυ για να υποδεχθούν τον Πορτογάλο αστέρα στο αεροδρόμιο του Σενζέν.

Η Αλ Νασρ βρίσκεται στην Κίνα για προετοιμασία και μερικά φιλικά παιχνίδια. Όπως ήταν φυσικό, επικράτησε τρέλα στο αεροδρόμιο του Σενζέν, εκεί όπου περίμεναν χιλιάδες θαυμαστές του Κριστιάνο Ρονάλντο για να τον υποδεχθούν. Οι θαυμαστές δεν έχασαν την ευκαιρία να βγάλουν φωτογραφίες και να φωνάξουν το όνομα του «CR7».

Το αεροδρόμιο ήταν πολύ μικρό για τόσο κόσμο που ήθελε να δει τον αρχηγό της εθνικής Πορτογαλίας, με πολλούς να φτάνουν πέντε ώρες πριν την προσγείωση της Αλ Νασρ, ενώ δεν ήταν και λίγοι αυτοί οι οποίοι κατασκήνωσαν στο αεροδρόμιο το προηγούμενο βράδυ. Η ομάδα του Πορτογάλου αστέρα θα έχει δύο φιλικά παιχνίδια, με τη Σανγκχάι Σενχούα στις 24 Ιανουαρίου και την Τσετσιάνγκ, στις 28.

Το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας βρίσκεται σε διακοπή λόγω του Κυπέλλου Εθνικής Ασίας που διεξάγεται στο Κατάρ. Ο Κριστιάνο από την πλευρά του ευχαρίστησε τους θαυμαστές του για την υποδοχή που του επιφύλαξαν. 

«Όπως γνωρίζετε, έρχομαι σχεδόν κάθε χρόνο στην Κίνα και έχουμε θερμή υποδοχή από τον ασιατικό λαό, ειδικά τους Κινέζους, οπότε σας ευχαριστούμε πολύ και ελπίζουμε να σας δούμε σύντομα, ευχαριστώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.