Στα... πράσινα η οικογένεια του Κριστιάνο (pics)
i

/printscreen

Στα... πράσινα η οικογένεια του Κριστιάνο (pics)

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:30 - 06.06.2023 / Ανανεώθηκε: 11:30 - 06.06.2023

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Χεορχίνα Ροντρίγκες γιόρτασαν τα γενέθλια των διδύμων παιδιών τους τη Δευτέρα (5/6).

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Χεορχίνα Ροντρίγκες γιόρτασαν τα γενέθλια των δίδυμων παιδιών τους, που έκλεισαν τα έξι χρόνια ζωής τη Δευτέρα (5/6). Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ και η σύντροφός του ανέβασαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων του Ματέο και της Εύας - Μαρίας, μοιράζοντας με τους ακόλουθούς τους αυτές τις οικογενειακές στιγμές. 

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία του μαζί με τη σύντροφό του, Χεορχίνα Ροντρίγκες και τα παιδιά τους, με την εξής λεζάντα: «Πολλά συγχαρητήρια αγάπες μου! Ο μπαμπάς είναι πολύ περήφανος για εσάς».

Ο Αντετοκούνμπο αυτοπροτάθηκε στους Σαουδάραβες: «Αν ψάχνετε για τερματοφύλακα ενημερώστε με»
NBA

09:19 - 06.06.2023

Ο Αντετοκούνμπο αυτοπροτάθηκε στους Σαουδάραβες: «Αν ψάχνετε για τερματοφύλακα ενημερώστε με»

Παρακολουθώντας τις προσφορές που κάνουν ομάδες από τη Σαουδική Αραβία στον Κριστιάνο Ρονάλντο και τώρα στους Μέσι και Μπενζεμά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αστειευόμενος έθεσε τον εαυτό τους στα υπόψιν των συλλόγων της μέσης ανατολής σε περίπτωση που θέλουν έναν καλό τερματοφύλακα!

Έσπασε τη σιωπή του ο Κριστιάνο Ρονάλντο για το μέλλον του!

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν αντέχει άλλο και θέλει να φύγει από την Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας», ανέφερε πριν από μερικές ημέρες δημοσίευμα της «Mundo Deportivο», όμως απ' ό,τι φαίνεται δεν είχε καμία βάση. 

Γιατί ο ίδιος ο Πορτογάλος επιθετικός σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν από μερικά 24ωρα στην επίσημη ιστοσελίδα της Saudi Pro League, μίλησε για το μέλλον του και έβαλε τέλος στα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από την Αλ Νασρ, τονίζοντας πως θα μείνει στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και του χρόνου. Επιπλέον, ο «CR7» τόνισε ότι το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας με κάποιες βελτιώσεις μπορεί να γίνει ένα από τα πέντε καλύτερα στον κόσμο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ:

«Λοιπόν, η προσδοκία μου ήταν λίγο διαφορετική, για να είμαι ειλικρινής, ήλπιζα να κερδίσω κάτι φέτος, αλλά δεν είναι πάντα όπως σκεφτόμαστε ή όπως τα θέλουμε. Μερικές φορές χρειάζεται υπομονή για να πετύχουμε το καλύτερο. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι του χρόνου θα βελτιωθούμε πολύ. Ας πούμε ότι τους τελευταίους 5-6 μήνες η ομάδα έχει βελτιωθεί πολύ. Ακόμα και στο ίδιο το πρωτάθλημα έχουν βελτιωθεί όλες οι ομάδες». 

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας: «Το πρωτάθλημα είναι πολύ καλό, αλλά νομίζω ότι έχουμε πολλές προοπτικές να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε. Το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό. Έχουμε πολύ καλές ομάδες, πολύ καλούς Άραβες παίκτες. Αλλά πρέπει να βελτιώσουμε την υποδομή λίγο ακόμα. Νομίζω πως οι διαιτητές και το σύστημα VAR θα πρέπει να είναι λίγο πιο γρήγορα.

Νομίζω ότι υπάρχουν άλλα μικρά πράγματα που πρέπει να βελτιώσουν. Αλλά είμαι χαρούμενος εδώ, θέλω να μείνω εδώ, θα μείνω εδώ. Και κατά τη γνώμη μου, αν συνεχίσουν να κάνουν τη δουλειά που θέλουν να κάνουν εδώ για τα επόμενα πέντε χρόνια, νομίζω ότι το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας μπορεί να είναι ένα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα στον κόσμο».

Για τις διαφορές με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο: «Ένα παράδειγμα είναι ότι στην Ευρώπη προπονούμαστε περισσότερο το πρωί, αλλά εδώ προπονούμαστε το απόγευμα ή το βράδυ. Αυτό είναι πολύ περίεργο, αλλά αυτές οι καταστάσεις είναι μέρος μιας εμπειρίας, αναμνήσεις. Μου αρέσει να ζω αυτές τις στιγμές γιατί με αυτά τα πράγματα μαθαίνεις. Είναι δύσκολο, αλλά δεν είναι κάτι που δεν έχω ξαναδεί. Η εμπειρία μου μέχρι στιγμής είναι ότι οι Σαουδάραβες οπαδοί αγαπούν πραγματικά το ποδόσφαιρο».