«Στράβωσε» ο Κριστιάνο όταν είδε όλα τα φλας πάνω του (vid)
i

Κριστιάνο Ρονάλντο/PrtScr

«Στράβωσε» ο Κριστιάνο όταν είδε όλα τα φλας πάνω του (vid)

Κώστας Τόπας 12:26 - 28.01.2023

Δεν φαίνεται πως αρέσει και ιδιαίτερα στον Κριστιάνο Ρονάλντο το γεγονός ότι κάθε φορά που βρίσκεται σε κοινή θέα, βιντεοσκοπείται από θαυμαστές του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο νέος αστέρας της Αλ Νασρ, γιόρτασε τα γενέθλια της συντρόφου του, Χεορχίνα, σε χλιδάτο εστιατόριο στο Ριάντ το βράδυ της Παρασκευής (27/01) και έτυχε μιας όμορφης δεξίωσης εντός και εκτός καταστήματος.

Οπως ήταν λογικό το ζεύγος τράβηξε όλα τα φώτα πάνω του και ειδικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Οταν έφτασε στο εστιατόριο ο Πορτογάλος αστέρας, άπαντες έβγαλαν τα κινητά για να βιντεοσκοπήσουν την είσοδό του. Μία κίνηση η οποία όπως φαίνεται δεν άρεσε καθόλου στον 37χρονο μεσοεπιθετικό της Αλ Νασρ, ο οποίος απάντησε με το ίδιο νόμισμα.

Συγκεκριμένα, ο Κριστιάνο έβγαλε κι εκείνος το δικό του κινητό και φάνηκε να προσποιείται ότι κινηματογραφούσε τον κόσμο, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την δυσαρέσκειά του. Πάντως, οι θαυμαστές του είναι βέβαιοι ότι ο πρώην αστέρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μπορεί να αντιμετωπίσει την ελαφρά παραβίαση της ιδιωτικής ζωής του με τον ετήσιο μισθό του, ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ.