Το ρεκόρ που εξυψώνει τον Κριστιάνο σε Premier League και Champions League (vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

© Yasser Bakhsh/Getty Images/Ideal Images

Το ρεκόρ που εξυψώνει τον Κριστιάνο σε Premier League και Champions League (vid)

Κώστας Τόπας 11:32 - 02.03.2024

Στα 39 του χρόνια, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει στην κατοχή του ένα από τα πιο δύσκολα ρεκόρ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας μοναδικός ποδοσφαιριστής και, εβδομάδα με την εβδομάδα, έχουμε συνηθίσει να τον βλέπουμε να αγωνίζεται στην κορυφή. Στα τέλη του 2022 πήρε την απόφαση να τελειώσει το όνειρο της ελίτ στην Ευρώπη, ωστόσο σήμερα, στα 39 του χρόνια, είναι ο πρώτος σκόρερ (22 γκολ) και ασίστ (9 ασίστ) στη Σαουδική Επαγγελματική Λίγκα με την Αλ Νασρ.

Ο Πορτογάλος διεθνής επιθετικός πρόκειται να παίξει στα προημιτελικά του Champions League της Ασίας και, με την Αλ Νασρ, επιδιώκει να παλέψει για το πρωτάθλημα κόντρα στην Αλ Χιάλ , οποία με 11 παιχνίδια να απομένουν και χωρίς τον Neymar, έχει πλεονέκτημα εννέα βαθμών.

Εκτός από το ότι είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του ποδοσφαίρου, ο Κριστιάνο μπορεί να υπερηφανεύεται για μια μοναδική φιγούρα και μια αρκετά υψηλή δυσκολία, καθώς είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής που έχει αναδειχθεί τρεις φορές πρωταθλητής στην Premier League και στο UEFA Champions League.

Κατά τη διάρκεια των σεζόν 2006-07, 2007-08 και 2008-09, κατάφερε να κερδίσει την Premier League σε μια ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με επικεφαλής τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Με τους «κόκκινους διαβόλους» κατέγραψε 145 γκολ και 64 ασίστ.

Αυτή είναι η τιμωρία του Κριστιάνο Ρονάλντο για την άσεμνη χειρονομία
REST OF THE WORLD

12:23 - 29.02.2024

Αυτή είναι η τιμωρία του Κριστιάνο Ρονάλντο για την άσεμνη χειρονομία

Ποινή μιας αγωνιστικής και πρόστιμο ύψους 2.500 ευρώ για την άσεμνη χειρονομία επιβλήθηκε στον Κριστιάνο Ρονάλντο από την Πειθαρχική Επιτροπή του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας για την άσεμνη χειρονομία που έκανε προς φιλάθλους της Αλ Σαμπάμπ.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, άφησε στην άκρη την... περίφημη ντρίμπλα του και έγινε κορυφαίος σκόρερ, μια κατάσταση που τον οδήγησε να είναι ο πρώτος «μπομπέρ» στην ιστορία της ομάδας των «μερένχες», με τους οποίους κατάφερε να κερδίσει τρεις φορές τον τίτλο του πρωταθλήματος στις σεζόν 2015-16, 2016-17 και 2017-18.