Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζει θεματικό πάρκο στο Ντουμπάι

Real Madrid World

i

©PrtScr

Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζει θεματικό πάρκο στο Ντουμπάι

Στέλιος Βαρδάκης 19:22 - 01.03.2024 / Ανανεώθηκε: 19:24 - 01.03.2024

Το πρώτο θεματικό ποδοσφαιρικό πάρκο είναι στα... σκαριά και το «Real Madrid World» αναμένεται να είναι έτοιμο εντός του 2025, στο Ντουμπάι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά. Συγκεκριμένα, στην «βασίλισσα» αυτήν την περίοδο δουλεύουν ένα ιδιαίτερο project, καθώς αναμένεται σε λίγο καιρό να ανοίξει το πρώτο θεματικό πάρκο ποδοσφαιρικού συλλόγου στον κόσμο.

Το λούνα παρκ, που αυτή την περίοδο βρίσκεται υπό κατασκευή στο Ντουμπάι, θα λέγεται «Real Madrid World» και θα είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του προς το κοινό εντός του 2025.

Το πάρκο ήταν προγραμματισμένο για να κάνει εγκαίνια το 2023 αλλά κάποια προβλήματα που προέκυψαν καθυστέρησαν την κατασκευή του. Αυτή τη στιγμή όμως, οι εργασίες φέρονται να προχωρούν με πλήρη ταχύτητα ώστε όλα να είναι έτοιμα στην ώρα τους.

Το συγκεκριμένο πάρκο θα ικανοποιεί τους οπαδούς του ποδοσφαίρου με αξιοθέατα που εξερευνούν την ιστορία του συλλόγου, από τρενάκια και εστιατόρια μέχρι ποδοσφαιρικές προκλήσεις και εμπειρίες εικονικής πραγματικότητας.

Η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να «ξηλωθεί» αν θέλει ο Ντε Τσέρμπι να κάτσει στον πάγκο της
LA LIGA

16:45 - 28.02.2024

Η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να «ξηλωθεί» αν θέλει ο Ντε Τσέρμπι να κάτσει στον πάγκο της

Η Μπράιτον κατέστησε σαφές πως θέλει να διατηρήσει τον Ντε Τσέρμπι στον πάγκο της και την επόμενη χρονιά. Επομένως η Μπαρτσελόνα αν θέλει να κάνει δικό της τον Ιταλό προπονητή, θα πρέπει να πληρώσει τα 15 εκατομμύρια της ρήτρας του 45χρονου τεχνικού στην αγγλική ομάδα.

Μάλιστα, το «Real Madrid World» θα βρίσκεται 30 χιλιόμετρα μακριά από το Dubai Palm και υπόσχεται να είναι εντυπωσιακό.

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, έχει ένα πολύ μεγάλο όραμα για πολλά θεματικά πάρκα σε όλο τον κόσμο τουλάχιστον από το 2009, θέλοντας να εκμεταλλευτεί το τεράστιο brandname του συλλόγου.