Κριστιάνο Ρονάλντο: Το τραγούδι - αποδοκιμασία των φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
i

Κριστιάνο Ρονάλντο/©Twitter printscreen

Κριστιάνο Ρονάλντο: Το τραγούδι - αποδοκιμασία των φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Sportal newsroom 09:45 - 23.12.2022 / Ανανεώθηκε: 20:29 - 24.12.2022

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε στο επίκεντρο των φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον αγώνα με την Μπέρνλι.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχώρησε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ. Η αγγλική ομάδα γνωστοποίησε τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών με μία λιτή ανακοίνωση.

Ολοκληρώνεται το σπουδαίο deal: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ετοιμάζεται να γίνει παίκτης της Αλ Νασρ!
REST OF THE WORLD

09:28 - 22.12.2022

Ολοκληρώνεται το σπουδαίο deal: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ετοιμάζεται να γίνει παίκτης της Αλ Νασρ!

Η Αλ Νασρ όπως όλα δείχνουν θα είναι ο νέος σταθμός στην ποδοσφαιρική καριέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος εντός των επόμενων ωρών θα υπογράψει συμβόλαιο που θα το αποφέρει 200.000.000 ευρώ ετησίως

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αποχώρησε από τους «κόκκινους διαβόλους» μετά από δύο θητείες και απολογισμό 145 γκολ σε 346 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Η συνέντευξη που είχε δώσει στον Πιρς Μόργκαν όπου κατηγόρησε τον Έρικ Τεν Χαγκ και τη διοίκηση της ομάδας για έλλειψη σεβασμού ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στη σχέση του 37χρονου ποδοσφαιριστή με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι φίλοι της ομάδας, όμως, δεν ξέχασαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετώπισε την Μπέρνλι για τη φάση των «16» του Carabao Cup.

Δεκάδες βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο δείχνουν τους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τραγουδούν ένα σύνθημα αποδοκιμασίας για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ. «Δεν με νοιάζει για τον Ρόνι. Ο Ρόνι δεν νοιάζεται για μένα. Το μόνο που με απασχολεί είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», ανέφερε το τραγούδι των φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραμένει χωρίς ομάδα από τη στιγμή που αποχώρησε από τη Μάντσεστερ Γιουνάτεντ. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είναι κοντά στην Αλ Νασρ σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού.