Κρόος: «Θα τελειώσω την καριέρα μου με τη φανέλα τη Ρεάλ»
i

Τόνι Κρόος/©intime

Κρόος: «Θα τελειώσω την καριέρα μου με τη φανέλα τη Ρεάλ»

Sportal newsroom 16:24 - 15.02.2023 / Ανανεώθηκε: 16:30 - 15.02.2023

Η φανέλα της Ρεάλ θα είναι η τελευταία με την οποία θα αγωνιστεί δήλωσε ο Τόνι Κρόος, χωρίς να αποκαλύψει αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι.

Ένα από τα ζητήματα που «καίνε» αυτήν την περίοδο τους ανθρώπους της Ρεάλ είναι τι θα συμβεί σχετικά με το μέλλον του Τόνι Κρόος στον σύλλογο. O 33χρονος μέσος, ο οποίος βρίσκεται στο «Μπερναμπέου» από το 2014, είναι στον τελευταίο χρόνο τους συμβολαίου τους με τους «μερένχες», χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του για το τι θα κάνει το καλοκαίρι.

Αυτό, πάντως, που κατέστησε σαφές είναι πως η φανέλα της Ρεάλ είναι η τελευταία που θα φορέσει στην καριέρα του. Μιλώντας σε podcast που ηχογραφεί μαζί με τον αδερφό του, Φέλιξ, ανέφερε σχετικά: «Θα αποσυρθώ εδώ. Αυτό που ισχύει, όμως, είναι πως δεν ξέρω το πότε θα συμβεί αυτό. Δεν αισθάνομαι κάποιου είδους πίεση από τη διοίκηση για να απαντήσω τώρα. Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει οριστική απόφαση, απλά κάποιες σκέψεις».

Στο μεταξύ, ο Κάρλο Αντσελότι παραμένει αισιόδοξος πως ο Γερμανός διεθνής θα πειστεί να ανανεώσει για τουλάχιστον άλλον έναν χρόνο. Σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, όταν ρωτήθηκε σχετικά με το μέλλον του Κρόος ο τεχνικός της Ρεάλ απάντησε: «Ξέρω τι πρόκειται να συμβεί, αλλά δεν θα σας το πω, επειδή δεν είμαι ο Κρόος. Για την ακρίβεια, δεν μου έχει πει τι αποφάσισε, αλλά το συναίσθημα που έχω είναι θετικό».