Ξανά άτυχος ο Γκαρσία, υπέστη θλάση στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ

Ξανά άτυχος ο Γκαρσία, υπέστη θλάση στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 14:27 - 01.10.2023 / Ανανεώθηκε: 14:57 - 01.10.2023

Για ακόμα μια φορά ο Γκαρσία στάθηκε άτυχος στην φετινή σεζόν, καθώς προέκυψε μυϊκός τραυματισμός μετά τη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Χωρίς τέλος είναι οι ατυχίες του Λιβάι Γκαρσία στην φετινή σεζόν. Δεν πρόλαβε να τον αφήσει ο Ματίας Αλμέιδα εκτός στο ματς με τον Ατρόμητο για να μπορέσει να του δώσει ανάσες και να τον αποφορτίσει και του προέκυψε ξανά μυϊκός τραυματισμός. Ο Γκαρσία αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ, οι οποίες αποδείχθηκε πως προέρχονται από θλάση. 

Αυτό σημαίνει φυσικά πως ο Γκαρσία δεν πρόκειται να βρίσκεται στην αποστολή της ΑΕΚ για το αυριανό ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Και αν δεν υπάρξει κάποια δραματική ανατροπή, θα χάσει το παιχνίδι της Πέμπτης με τον Άγιαξ στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπως και το εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό την προσεχή Κυριακή. Το θετικό είναι πως ακολουθεί διακοπή και ως εκ τούτου θα μπορέσει να κερδίσει χρόνο. 

Με προβλήματα Γιόνσον και Άμραμπατ έμειναν εκτός αποστολής της ΑΕΚ για το ματς με τον ΟΦΗ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:35 - 01.10.2023

Με προβλήματα Γιόνσον και Άμραμπατ έμειναν εκτός αποστολής της ΑΕΚ για το ματς με τον ΟΦΗ

Με πολλές απουσίες ταξιδεύει τελικά η ΑΕΚ στο Ηράκλειο για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ καθώς θα λείψουν και ο Γιόνσον και ο Άμραμπατ, ενώ έμειναν εκτός και ο Βίντα με τον Χατζισαφί.

Πάντως για το αυριανό παιχνίδι στο Ηράκλειο, λόγω της απουσίας του Γκαρσία, επιστρατεύτηκε ξανά ο Τομ Φαν Βέερτ, που ήταν εκτός αποστολής απ' όλα τα προηγούμενα ματς. Άλλωστε προφανώς ο Αλμέιδα έχει στο μυαλό του και τα άλλα δυο παιχνίδια που ακολουθούν μετά τον ΟΦΗ