Εκκληση της ΑΕΚ στον κόσμο: «Ο ΟΦΗ δεν έδωσε εισιτήρια, μείνετε μακριά από το γήπεδο»

Οπαδοί ΑΕΚ

i

©Intime

Εκκληση της ΑΕΚ στον κόσμο: «Ο ΟΦΗ δεν έδωσε εισιτήρια, μείνετε μακριά από το γήπεδο»

Sportal newsroom 13:34 - 30.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:41 - 30.09.2023

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωσή της ζήτησε από τους φίλους της να μην προσεγγίσουν το «Γεντί Κουλέ», καθώς όπως τόνισε η ίδια ζήτησε από τον ΟΦΗ εισιτήρια για τη μεταξύ τους αναμέτρηση, όμως έλαβε αρνητική απάντηση από τους Κρητικούς, ενώ αντίστοιχα αρνητική ήταν και η εισήγηση της αστυνομίας.

Την Δευτέρα (02/10, 20:00) η ΑΕΚ θα βρίσκεται στο Ηράκλειο, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ με ανακοίνωσή της τόνισε προς τους φιλάθλους της ότι η ίδια ζήτησε από τον ΟΦΗ εισιτήρια για τη μεταξύ τους αναμέτρηση, ωστόσο η απάντηση που έλαβε ήταν αρνητική απάντηση από τους Κρητικούς, ενώ αντίστοιχα αρνητική ήταν και η εισήγηση της αστυνομίας. 

Γι' αυτό το λόγο τους προτρέπει τους φίλους της ΑΕΚ να μην προσεγγίσουν το γήπεδο, ενόψει του αγώνα με τους Κρητικούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Φίλοι της ΑΕΚ 

Σας ενημερώνουμε πως στο πλαίσιο των προβλεπόμενων διαδικασιών για τα ζητήματα ασφαλείας του αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε από την ΠΑΕ ΟΦΗ να της δοθούν εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της και να κρατηθεί κερκίδα γι΄αυτούς.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ενημέρωσε ότι δεν θα διαθέσει εισιτήρια ή ξεχωριστή θύρα – κερκίδα για φιλάθλους της ΑΕΚ, πέρα των προβλεπόμενων προσκλήσεων επειδή έχει διαθέσει εισιτήρια διαρκείας σε όλες τις θύρες του γηπέδου κι επιπλέον επειδή η θύρα 6 θα μείνει κενή για λόγους ασφαλείας.

Αντίστοιχα αρνητική ήταν και η εισήγηση της αστυνομίας.

Μετά και την απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού για απαγόρευση οργανωμένης ή μεμονωμένης μετακίνησης φιλοξενούμενων φιλάθλων για το συγκεκριμένο ματς, σας ζητάμε την μέρα του αγώνα να μείνετε μακριά από το γήπεδο. Να μην επιχειρήσει κανείς να προσεγγίσει στην περιοχή που βρίσκεται αυτό, καθώς δεν υπάρχει περίπτωση να βρει εισιτήριο και η παρουσία εκεί μόνο κινδύνους εγκυμονεί.

Κάναμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να μπορέσουν οι φίλαθλοι μας να βρεθούν στο γήπεδο, αλλά αυτό στάθηκε αδύνατο. Ως εκ τούτου πρέπει να προστατέψουμε την ΑΕΚ με κάθε τρόπο και να σεβαστούμε τις σχετικές αποφάσεις».