Ξέσπασε ο Φεράν Τόρες κατά του Βινίσιους: «Θα τον χαστουκίσω μία μέρα, το ορκίζομαι»
i

© PrtScr

Ξέσπασε ο Φεράν Τόρες κατά του Βινίσιους: «Θα τον χαστουκίσω μία μέρα, το ορκίζομαι»

Γιάννης Λιβανός • 13:49 - 16.01.2024

Κατά τη διάρκεια της νίκης της Ρεάλ Μαδρίτης με 4-1 επί της Μπαρτσελόνα για το ισπανικό Σούπερ Καπ την Κυριακή, ο Φεράν Τόρες ήταν έξαλλος εξαιτίας του Βινίσιους.

Η ατμόσφαιρα ήταν αρκετά θερμή για το δεύτερο Clasico της σεζόν. Παρόλο που η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε μια εύκολη νίκη με 4-1 στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας απέναντι στην Μπάρτσα, χάρη σε ένα χατ-τρικ του Βινίσιους, οι εντάσεις στο εν λόγω ματς ήταν μεγάλες μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων. Αυτό ίσχυε ιδιαίτερα για τον Φεράν Τόρες, ο οποίος δεν εκτίμησε κάποιες χειρονομίες του Βραζιλιάνου άσσου «της βασίλισσας». 

 Ο Φεράν Τόρες της Μπαρτσελόνα αντικαταστάθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα, με τον Ισπανό διεθνή να μιλά με «σκληρή» γλώσσα για τον παίκτη των Μαδριλένων. Χαρακτηριστικά σύμφωνα με τα πλάνα που κατέγραψε η Movistar, ο Τόρες φάνηκε να λέει: «Ο Βινίσιους κάνει ανοησίες μέσα στο γήπεδο. Μια από αυτές τις μέρες θα του δώσω ένα χαστούκι, το ορκίζομαι. Αν μου πει κάτι, θα του δώσω τέτοιο χαστούκι που θα τον σπάσω».

«Μιλάει πάρα πολύ», είπε για τον Βινίσιους ο Φεράν

Ο Βινίσους, ο mvp του αγώνα στον τελικό του ισπανικού Supercup, ήταν αυτοκριτικός μετά το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, αναγνωρίζοντας ότι η συμπεριφορά του μπορεί μερικές φορές να επικρίνεται. Συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος δήλωσε στη συνέντευξη τύπου: «Δεν είμαι άγιος. Μιλάω πάρα πολύ και επίσης κάνω πράγματα που δεν θα έπρεπε».

Η κατάρα που έσπασε η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο Σούπερ Καπ (vids)
LA LIGA

09:32 - 15.01.2024

Η κατάρα που έσπασε η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο Σούπερ Καπ (vids)

Καμία πρωταθλήτρια της La Liga ή νικήτρια του Copa del Rey δεν είχε κατακτήσει το Super Cup την επόμενη σεζόν. Μέχρι που η Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε τέλος σε αυτή την κατάρα μετά την «τεσσάρα» κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Αν και μερικές φορές επικρίνεται ο χαρακτήρας του Βινίσιους, ο ίδιος φροντίζει να «μιλάει» στο γήπεδο με τα πεπραγμένα του, που τον κατέταξαν μάλιστα έκτο στην ψηφοφορία για την περσινή Χρυσή Μπάλα. Υπενθυμίζεται ότι ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει πλέον εννέα γκολ και τέσσερις ασίστ σε δεκαέξι εμφανίσεις με τους "μερένχες" σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν.