Ξύλο στο Ντιναμό Κιέβου- Άρης

Ξύλο στο Ντιναμό Κιέβου- Άρης

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:49 - 17.08.2023 / Ανανεώθηκε: 23:10 - 17.08.2023

Με την ολοκλήρωση του παιχνιδιού του Άρη με τη Ντιναμό Κιέβου οι παίκτες των δύο ομάδων πιάστηκαν στα χέρια.

Ο Άρης γνώρισε την ήττα κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου τόσο στην κανονική διάρκεια με 1-2 (1-0 το πρώτο ματς), όσο και στα πέναλτι με 5-6 και γνώρισε τον αποκλεισμό από τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. 

Οι «κιτρινόμαυροι» πλήρωσαν τις δύο αμυντικές τους απερισκεψίες και παρότι προηγήθηκε, χάρη στο γκολ του Τζούρασεκ προς τα τέλη του πρώτου μέρους δέχθηκε ένα γκολ στα τελειώματα αυτού κι ένα ακόμη στα αντίστοιχου του αγώνα. 

Παρόλο που η ομάδα του Αποστόλη Τερζή έμεινε με δέκα παίκτες, είχε μεγάλες ευκαιρίες στην παράταση μετά το 2-1 της κανονικής διάρκειας για να φτάσουμε στη διαδικασία των πέναλτι όπου Μενέντες και Οντουμπάτζο φόρεσαν τον μανδύα των μοιραίων και η Ντινάμο προχώρησε στα Playoffs του Conference League. 

Μάλιστα μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού δεν έλειπαν οι παίκτες των δύο ομάδων να πιαστούν στα χέρια. Συγκεκριμένα ο Μπούχτσαν (τερματοφύλακας της Ντιναμό Κιέβου) πήγε μπροστά από τους φίλους του Άρη και τους έκανε μία χειρονομία. Στη συνέχεια οι παίκτες των «κιτρινόμαυρων» έσπευσαν να ζητήσουν τον λόγο από τον Μπούχτσαν, αλλά στο τέλος επικράτησαν οι ψυχραιμότεροι και έσβησε η «φωτιά» μεταξύ των παικτών.