Ο Αντρέ Γκόμεζ «καθάρισε» για την Έβερτον - Προκρίθηκε στην παράταση η Νότιγχαμ

Ο Αντρέ Γκόμεζ «καθάρισε» για την Έβερτον - Προκρίθηκε στην παράταση η Νότιγχαμ

Δημήτρης Χούπης 23:45 - 17.01.2024 / Ανανεώθηκε: 00:35 - 18.01.2024

Η Έβερτον χάρη στο γκολ του Αντρέ Γκόμεζ επικράτησε με 1-0 της Κρίσταλ Πάλας και πήρε το εισιτήριο για τη φάση των «32» του Κυπέλλου Ελλάδος. Την ίδια ώρα η Νότιγχαμ πήρε την πρόκριση στην παράταση επικρατώντας της Μπλάκμπουλ με 3-2.

Η Νότιγχαμ έβαλε δύσκολα στον εαυτό της και πήρε τελικά την πρόκριση στην παράταση, επικρατώντας της Μπλάκμπουλ με 3-2 και προκρίθηκε στους «8» του FA Cup. 

Ο Ομομπαμιντέλε άνοιξε το σκορ στο 16ο λεπτό για τους «κόκκινους», με τον Νταντίλο να κάνει δύο τα τέρματα για την ομάδα του στο 46'. Ο Μόργκαν μείωσε σε 1-2 για την Μπλάκμπουλ στο 61' και στο 78ο λεπτό ο Τζόσεφ ισοφάρισε, στέλνοντας το ματς στην παράταση. Εκεί ο Κρις Γουντ σκόραρε στο 110ο λεπτό και έδωσε τη νίκη - πρόκριση στην ομάδα του. 

Έβερτον - Κρίσταλ Πάλας 

Η Έβερτον ήταν η νικήτρια της ρεβάνς απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, της οποίας επικράτησε με 1-0 και προκρίθηκε στους «32» του Κυπέλλου Αγγλίας. 

Οι «αετοί» πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο μέρος, αλλά η ομάδα του Λίβερπουλ ήταν εκείνη που άνοιξε κόντρα στη ροή του αγώνα. Στο 42ο λεπτό η Έβερτον είχε κερδίσει ένα φάουλ σε καλό σημείο, ο Αντρέ Γκόμες ανέλαβε την εκτέλεση και την έστειλε στα δίχτυα του Τζόνστοουν. 

Μπρίστλ Ρόβερς - Νόριτς 

Η Νόριτς πήρε τη ρεβάνς απέναντι στους Μπρίστολ Ρόβερς επικρατώντας τους με 3-1 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας. 

Η Μπρίστολ Σίτι πέταξε εκτός Κυπέλλου τη Γουέστ Χαμ -  Πρόκριση για τη Γουλβς στην παράταση
REST OF THE WORLD

00:20 - 17.01.2024

Η Μπρίστολ Σίτι πέταξε εκτός Κυπέλλου τη Γουέστ Χαμ - Πρόκριση για τη Γουλβς στην παράταση

Η Γουέστ Χαμ γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Μπρίστολ Σίτι και έμεινε εκτός συνέχειας στο Κύπελλο Αγγλίας. Η Γουλβς πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού επί της Μπρέντφορντ στη παράταση με 3-2.

Οι «πειρατές» άνοιξαν το σκορ στο 20ο λεπτό με τον ΜακΚόρμικ, «παγώνοντας» έτσι τη Νόριτς. Ωστόσο η ομάδα του Ντέιβιντ Βάγκνερ στο δεύτερο μέρος έβγαλε αντίδραση και μέσα σε έξι λεπτά ανέτρεψε το παιχνίδι. Αρχικά στο 53ο λεπτό ο Γκάμπριελ Σάρα ισοφάρισε και στο 59' ο Ίντα από τα έντεκα βήματα έκανε το 1-2 για τα «καναρίνια». Στο 87ο λεπτό η Νόριτς «καθάρισε» τη νίκη και την πρόκριση χάρη στο γκολ του ΜακΛίν