«Μέχρι τις αρχές Γενάρη θα έχει λήξει το θέμα με την έδρα του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας»

Πανθεσσαλικό

i

© intime

«Μέχρι τις αρχές Γενάρη θα έχει λήξει το θέμα με την έδρα του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:28 - 22.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:45 - 22.10.2023

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας και της Επιτροπής πρωταθλημάτων της ΕΠΟ, Άγγελος Δανιήλ, μίλησε για την έδρα του φετινού τελικού Κυπέλλου Ελλάδας.

Η έδρα του τελικού Κυπέλλου είναι ένα ζήτημα που απασχολεί το ελληνικό ποδόσφαιρο κάθε χρόνο. Με αφορμή την κλήρωση της φάσης των 16 του θεσμού κι όχι μόνο, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας και της Επιτροπής πρωταθλημάτων της ΕΠΟ, Άγγελος Δανιήλ μίλησε στο Metropolis 95,5 και τόνισε χαρακτηριστικά πως μέχρι τον ερχόμενο Γενάρη θα έχει ξεκαθαρίσει το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον φετινό τελικό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη συμφωνία με την Cosmote: «Έκλεισε μια τριετής συμφωνία για το Κύπελλο και η επόμενη διοίκηση θα έχει και τον τρόπο να διαχειριστεί και ένα συμβόλαιο για να προγραμματίσει και να κάνει πολλά πράγματα. Είναι μεγάλο όπλο. Αν θέλουμε να αναβαθμιστεί το Κύπελλο πρέπει οι μεγάλες ομάδες να μπουν τουλάχιστον μια φάση νωρίτερα. Δεν έχω δει πουθενά σε ευρωπαϊκές χώρες οι μεγάλες ομάδες να μπαίνουν στους 16. Και στη φάση των 16 πρέπει να είναι μονοί οι αγώνες».

Για τις εκκρεμοδικίες που υπάρχουν: «Δυστυχώς στην Ελλάδα αυτό γίνεται. Για παιχνίδι που έγινε στις 13 Σεπτεμβρίου δεν έχει βγει τελεσίδικη απόφαση. Χάνουμε το δάσος βλέπουμε το δέντρο. Όταν έχεις τακτικούς δικαστές έξω από την ΕΠΟ αυτά γίνονται. Έξω έχουν τακτικούς δικαστές μες στις ομοσπονδίες και όλα αυτά λύνονται μέσα σε 15 μέρες».

Για την έδρα του τελικού: «Μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου θα έχει λήξει το θέμα. Ήδη γίνονται συζητήσεις με τις διοικήσεις κάποιων γηπέδων και θα μπορέσουμε να το ανακοινώσουμε και πριν τη φάση των «8». Ο τελικός πρέπει να γίνει στην Ελλάδα σε ελληνικό γήπεδο. Αν πάλι έχουμε τα ίδια προβλήματα με πέρσι τι να πω. Ένα προς ένα τα γήπεδα βγαίνουν off. Δεν είναι κάτι επίσημο. Δεν είναι μόνο το Πανθεσσαλικό είναι και άλλα γήπεδα».

Από το ξύλο με τις πατερίτσες στο ντέρμπι της Ριζούπολης: Τα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός που έμειναν στην ιστορία (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:21 - 22.10.2023

Από το ξύλο με τις πατερίτσες στο ντέρμπι της Ριζούπολης: Τα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός που έμειναν στην ιστορία (vids)

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην έδρα του, με το ματς της 8ης αγωνιστικής να είναι αυτό που ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα της Super League. Δύο ομάδες με μεγάλη αντιπαλότητα, οι οποίες έχουν χαρίσει αξέχαστες στιγμές στους οπαδούς τους.

Αν μπορεί να γίνει ένας τελικός Κυπέλλου στο εξωτερικό: «Αν μπορούσαμε να συνεννοηθούμε, θα μπορούσε. Αλλά στην Ελλάδα δεν μπορούμε να τα βρούμε. Εδώ δεν ξέρουμε αν θα έχουμε τελικό κεκλεισμένων των θυρών. Ότι και να λέμε δεν έχει ουσία αυτή τη στιγμή. Ο Κώστας Χαλκιάς είπε αν ευχόμαστε στην Ελλάδα του 2024 να γίνει τελικός με κόσμο, τι να κάνουμε. Είναι πάνω από εκατομμύριο. Πάντα είναι στόχος άλλα δεν μπορείς να προσδοκίες έσοδα όταν δεν έχει κόσμο στο γήπεδο. Αυτά είναι αλληλένδετα».

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο Sportal! Live Streaming το pre game του ντέρμπι των «αιωνίων» με όλο το ρεπορτάζ από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!