Η ΕΠΟ μπαίνει σε σκέψεις για διπλό τελικό Κυπέλλου από την επόμενη σεζόν

Ακόμα μία φορά ο τελικός Κυπέλλου αντιμετωπίζεται ως αναγκαίο κακό.

i

©intime

Η ΕΠΟ μπαίνει σε σκέψεις για διπλό τελικό Κυπέλλου από την επόμενη σεζόν

Sportal newsroom 21:01 - 18.05.2023 / Ανανεώθηκε: 21:01 - 18.05.2023

Η ΕΠΟ όπως φαίνεται έχει μπει σε σκέψεις να αλλάξει τον τρόπο διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος, αφού από μονός αγώνας που είναι μέχρι φέτος, αφήνει το ενδεχόμενο να κάνει διπλό τελικό.

Ο φετινός τελικός Κυπέλλου Ελλάδος Novibet πέρασε από «σαράντα κύματα». Πέρασε από πολλά γήπεδα, από την Κρήτη και το Αγρίνιο μέχρι τη Λάρισα και τον Βόλο. Μόνο που δεν έμεινε εκεί το tour, αφού η ΕΠΟ έκανε κρούσεις και σε χώρες του εξωτερικού. 

Για τον λόγο αυτό η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου έχει μπει σε σκέψεις να κάνει τον διπλό τελικό. Δηλαδή στις έδρες και των δύο φιναλίστ. Όπως δήλωσε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της Ομοσπονδίας, Σωτήρης Τριανταφύλλου, από την επόμενη σεζόν θα υπάρχουν αλλαγές. 

«Θα υπάρξουν αλλαγές του χρόνου, θα γίνουν πιο συγκεκριμένα τα πράγματα το επόμενο διάστημα. Το προανήγγειλε και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, το συζητάμε ήδη και θα γνωστοποιηθούν όλα σε μερικές μέρες», ήταν τα λόγια του.

Ο διπλός τελικός προτάθηκε και φέτος, αλλά οι δύο ομάδες, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έδωσαν αρνητική απάντηση. Στην προκήρυξη θα γίνει προσπάθεια, ώστε να προβλέπεται το αν θα πρέπει να ληφθεί απόφαση πιο αργά ή αν θα είναι εφικτό να γίνει κάτι τέτοιο. Όλα αυτά γίνονται προκειμένου να υπάρχει μια σχετική ασφαλιστική δικλείδα, ενώ οι αποφάσεις θα παρθούν το καλοκαίρι.