«Ο Πινέδα ελπίζει σε συμφωνία ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Θέλτα»
i

Ορμπελίν Πινέδα/©intime

«Ο Πινέδα ελπίζει σε συμφωνία ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Θέλτα»

Κώστας Τσίλης 16:10 - 18.05.2023 / Ανανεώθηκε: 20:48 - 27.02.2024

Μετά τους Μεξικανούς, οι Ισπανοί γράφουν πλέον ξεκάθαρα για το πως βλέπει ο Πινέδα το μέλλον του από το καλοκαίρι και μετά

Το πρώτο στίγμα το έδωσαν ήδη από χθες οι Μεξικανοί, όταν σε δημοσιεύματα ανέφεραν πως "το συμφέρον του Πινέδα , είναι να παραμείνει στην ΑΕΚ". Σήμερα ήταν η σειρά των Ισπανών, να κάνουν ελαφρώς πιο ξεκάθαρο το τοπίο, τουλάχιστον ως προς τις προθέσεις του Μεξικανού μέσου. Σύμφωνα με δημοσίευμα του "eldesmarque.com", ο Πινέδα "ελπίζει να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Θέλτα για το μέλλον του". 

Το ρεπορτάζ αναλύει όλες τις δηλώσεις που έχει κάνει τις τελευταίες μέρες ο Πινέδα και ως προς την σχέση που έχει με τον Ματίας Αλμέιδα αλλά κυρίως ως προς την μεγάλη επιθυμία του να παίξει στο Champions League. Μάλιστα αυτό το τελευταίο είναι ένα μεγάλο όνειρο του Μεξικανού. Και όσο δεν ξεκαθαρίζει το τοπίο, ο Πινέδα δεν θέλει να μιλήσει γι αυτό. "Δεν θέλω να πω κάτι, που δεν θα γίνει πραγματικότητα στο τέλος" είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ και αποδίδεται στον Μεξικανό χαφ.

Πάντως και οι Ισπανοί σήμερα, όπως συνέβη και με τους Μεξικανούς χθες, μεταφέρουν ξεκάθαρα ένα κλίμα ως προς την επιθυμία του Πινέδα για να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στην ΑΕΚ. Χωρίς ωστόσο να μένει εκτός... συζήτησης το γεγονός πως θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στην Ένωση και την Θέλτα, στην οποία ανήκει ο Μεξικανός.