Εύκολα τη Χετάφε η Σεβίλλη, άνετη πρόκριση και για Μπιλμπάο
i

Photo by Alvaro Medranda/Quality Sport Images/Getty Images

Εύκολα τη Χετάφε η Σεβίλλη, άνετη πρόκριση και για Μπιλμπάο

Sportal newsroom 23:51 - 16.01.2024 / Ανανεώθηκε: 00:06 - 17.01.2024

Η Σεβίλλη πέρασε νικηφόρα από το «Αλφόνσο Πέρεθ», επικρατώντας της Χετάφε με 3-1 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Copa Del Rey. Άνετα πέρασε και η Μπιλμπάο, η οποία πήρε τη νίκη με 2-0 επί της Αλαβές.

Πέρασε άνετα η Σεβίλλη! Οι Ανδαλουσιάνοι ήταν σαφώς ανώτεροι και επικράτησαν με 3-1 εκτός έδρας της Χετάφε, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 8ο λεπτό άνοιξαν το σκορ χάρη σε γκολ του Σέρχιο Ράμος, όμως η χαρά τους δεν κράτησε παραπάνω από ένα τέταρτο, αφού στο 23' ο Μάτα έφερε το ματς στα ίσια. Ωστόσο, στην επανάληψη ο Ρομέρο με δύο δικά του γκολ διαμόρφωσε το τελικό 1-3 και χάρισε την πρόκριση στη Σεβίλλη.

Λίγο αργότερα, η Αθλέτικ Μπιλμπάο πανηγύρισε τη νίκη επί της Αλαβές με 2-0 και πήρε επίσης την πρόκριση για τους «8» του Copa Del Rey.

Στην Ουνιονίστας πανηγύρισαν που θα παίξουν με την Μπαρτσελόνα- Τρία σερί ντέρμπι Ρεάλ Μαδρίτης- Ατλέτικο Μαδρίτης (vid)
REST OF THE WORLD

21:25 - 08.01.2024

Στην Ουνιονίστας πανηγύρισαν που θα παίξουν με την Μπαρτσελόνα- Τρία σερί ντέρμπι Ρεάλ Μαδρίτης- Ατλέτικο Μαδρίτης (vid)

Κέφια είχε η κληρωτίδα του Κυπέλλου Ισπανίας, καθώς «έδειξε» ντέρμπι Ατλέτικο-Ρεάλ Μαδρίτης, με τις ομάδες της ισπανικής πρωτεύουσας να διασταυρώνονται τρεις φορές μέσα σε 20 μέρες για όλες τις διοργανώσεις. Παράλληλα η Ουνιονίστας θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα, με τους παίκτες της ομάδας από την τρίτη κατηγορία να πανηγυρίζουν για το επερχόμενο παιχνίδι.

Για τους Βάσκους μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Βιγιαλίμπρε, ο οποίος πέτυχε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και έγραψε το 2-0 για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, που συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.