Απίθανος Οκάμπος: Η ομάδα του έχανε κι εκείνος εκτέλεσε πέναλτι χωρίς να βλέπει την εστία (vid)

Οκάμπος

i

© PrtScr

Απίθανος Οκάμπος: Η ομάδα του έχανε κι εκείνος εκτέλεσε πέναλτι χωρίς να βλέπει την εστία (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:45 - 13.01.2024 / Ανανεώθηκε: 12:46 - 13.01.2024

Ο Οκάμπος πήρε το ρίσκο, εκτέλεσε το πέναλτι με το δικό του... στυλ και δικαιώθηκε.

Σε ένα ματς-θρίλερ για τη 20η αγωνιστική της La Liga, η Αλαβές πήρε ένα ισχυρό προβάδισμα νίκης στο πρώτο μέρος (0-2), ισοφαρίστηκε από τη Σεβίλλη μέσα σε 12 λεπτά και στο τέλος κατάφερε να «αποδράσει» από το Στάδιο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν, με τον Ντουάρτε να «λυτρώνει» την ομάδα του στο 90ο λεπτό (2-3).

Ένα από τα ξεχωριστά highlights αυτής της απίθανης αναμέτρησης, ήταν δίχως αμφιβολία το πέναλτι του Οκάμπος, που έφερε την ισοφάριση των γηπεδούχων.

Μπορεί το τέρμα του Αργεντίνου χαφ να μην ήταν αρκετό για τη Σεβίλλη, ωστόσο ο τρόπος της εκτέλεσης του πέναλτι ήταν μοναδικός. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής πήρε το ρίσκο κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα χωρίς να βλέπει την εστία. 

Ο Οκάμπος πήρε την απόφαση να εκτελέσει το πέναλτι με το δικό του στυλ και στο τέλος δικαιώθηκε για την απόφασή του, στέλνοντας τον Αντόνιο Σιβέρα από την άλλη πλευρά.

Μάλιστα, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Οκάμπος «ψαρώνει» τον αντίπαλο τερματοφύλακα με no-look πέναλτι, καθώς θυμίζουμε πως το είχε επιχειρήσει και στον περσινό τελικό του Europas League κόντρα στη Ρόμα.