Η Άλαβες «χτύπησε» στο 90' και πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Σεβίλλης
i

©Photo by Fran Santiago/Getty Images

Η Άλαβες «χτύπησε» στο 90' και πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Σεβίλλης

Δημήτρης Χούπης 00:03 - 13.01.2024

Η Αλαβές έφυγε νικηφόρα από την Ανδαλουσία, επικρατώντας της Σεβίλλης με 3-2 χάρη στο γκολ του Ντουάρτε στο 90ο λεπτό.

Η Αλαβές τι κι αν ισοφαρίστηκε, όντας μπροστά στο σκορ με 2-0, στο τέλος πήρε τη νίκη με 3-2 επί της Σεβίλλης χάρη στο γκολ του Ντουάρτε στο 90ο λεπτό. 

Το πρώτο μέρος άνηκε στην ομάδα της Ανδαλουσίας, η οποία είχε τέσσερις ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, αλλά η Αλαβές ήταν εκείνη που βρήκε το γκολ. Στα πρώτα δέκα λεπτά Νάβας και Σάλας απείλησαν για τη Σεβίλλη, ενώ και ο Οκάμπος έχασε σημαντική φάση στο 12ο λεπτό. 

Παρόλα αυτά η Αλαβές μπήκε μπροστά στο σκορ. Στο 26ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Τζουρίντι έκανε μια κεφαλιά και ο Τενάγλια πετάχτηκε στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 των φιλοξενούμενων». Στο 39ο λεπτό η ομάδα από τη Βιτόρια βρήκε και δεύτερο γκολ με τον Κίκε Γκαρσία ο οποίος έκανε ένα σουτ, η μπάλα κάπου κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα. 

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έκαναν ότι δεν μπόρεσαν στο πρώτο. Αυτή τη φορά η Σεβίλλη εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που τις δόθηκαν και αρχικά ο Ράφα Μιρ μείωσε στο 70ο λεπτό ο οποίος εξ επαφής έκανε το 1-2. Έντεκα λεπτά μετά η ομάδα της Ανδαλουσίας ισοφάρισε με τον Οκάμπος, ο οποίος από την άσπρη βούλα έκανε το 2-2.  Ωστόσο η Αλαβές στο 90ο λεπτό «έκλεψε τη νίκη χάρη στο γκολ του Ντουάρτε. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ