Ο Ράμος εξήγησε γιατί τα «έχωσε» στον οπαδό της Σεβίλλης: «Οι ποδοσφαιριστές υποφέρουν περισσότερο από τον καθένα» (vid)

Σέρχιο Ράμος

i

PrtScr

Ο Ράμος εξήγησε γιατί τα «έχωσε» στον οπαδό της Σεβίλλης: «Οι ποδοσφαιριστές υποφέρουν περισσότερο από τον καθένα» (vid)

Κώστας Τόπας 10:43 - 05.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:43 - 05.01.2024

Ο Σέρχιο Ράμος εξήγησε τον λόγο για τον οποίο αναγκάστηκε να διακόψει τις δηλώσεις του και να τα βάλει με οπαδό της Σεβίλλης.

Ο Σέρχιο Ράμος έγινε ένας από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης της Σεβίλλης με την Μπιλμπάο όταν έχασε την ψυχραιμία του στη συνέντευξη μετά τον αγώνα και επέπληξε έναν οπαδό της για τη στάση του. Ο Ισπανός στόπερ διέκοψε τις δηλώσεις του για να απευθυνθεί σε έναν φίλαθλο και να ζητήσει σεβασμό. Αργότερα, στη μικτή ζώνη, δεν δίστασε να αξιολογήσει τι συνέβη.

«Ο ποδοσφαιριστής ξέρει ότι είναι εκτεθειμένος σε κριτική, αλλά δεν πρέπει να επιτρέπουμε ασέβεια. Θεώρησα σκόπιμο να το σταματήσω γιατί ήταν έλλειψη σεβασμού. Υποφέρουμε περισσότερο από τον καθένα. Οι άνθρωποι βλέπουν το ποδόσφαιρο ως τρόπο ζωής», είπε, γνωρίζοντας ότι είχε βρεθεί στο επίκεντρο για τη στάση του.

Τα λόγια με τα οποία δικαιολόγησε τη στάση του ο Σέρχιο Ράμος ήρθαν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης μετά τον αγώνα του DAZN . «Να έχετε λίγο σεβασμό, μιλάμε. Να έχετε λίγο σεβασμό στον κόσμο και την ομάδα. Σεβάσου τον κόσμο, μιλάμε, σεβάσου τον κόσμο και σ@@@ τώρα» είπε ο Ισπανός στόπερ απευθυνόμενος σε οπαδό που ασκούσε κριτική και στη διοίκηση της Σεβίλλης.