Επίδειξη δύναμης έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Αλμερία - Άνετη επικράτηση για την ουραγό Έλτσε

Πανηγυρισμοί παικτών Ρεάλ Μαδρίτης

i

©Print Screen

Επίδειξη δύναμης έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Αλμερία - Άνετη επικράτηση για την ουραγό Έλτσε

Άγγελος Φραγκισκάτος 21:45 - 29.04.2023 / Ανανεώθηκε: 22:38 - 29.04.2023

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε εντός έδρας με 4-2 κόντρα στην Αλμερία, για την 32η αγωνιστική της La Liga. Η ουραγός Έλτσε νίκησε άνετα με 4-0 την αδιάφορη βαθμολογικά Ράγιο Βαγιεκάνο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στην Αλμερία στο «Μπερναμπέου» με 4-2, για την 32η αγωνιστική της La Liga. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι παρέμεινε στην 2η θέση με 68 βαθμούς, απέχοντας οκτώ πόντους από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ιδανικά το ματς, μόλις στο 5' ο Καρίμ Μπενζεμά άνοιξε το σκορ, τελειώνοντας από κοντά, μετά από την καταπληκτική ασίστ του Βινίσιους , ο οποίος έκανε ότι ήθελε τον Μέντες. Στο 17' ο Ροντρίγκο μετά από καταπληκτική ατομική ενέργεια διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, και στο 42' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λούκας Βάσκεθ, δίνοντας ένα ισχυρό προβάδισμα στους Μαδριλένους. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Λαζάρο μείωσε στο σκορ για την Αλμερία

Στο δεύτερο μέρος ο Ροντρίγκο στο 47' με σουτ έξω από τη περιοχή, φτάνοντας στα 6 γκολ τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Το τελικό 4-2 πέτυχε ο Ρομπερτόνε στο 61'.  

Η ουραγός Έλτσε επικράτησε άνετα με 4-0 εντός έδρας κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο το αριθμητικό πλεονέκτημα τους από το 27' , λόγω αποβολής του Λεζέν για τους φιλοξενούμενους, και πήραν τους τρεις βαθμούς.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Μορέντε άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Η Έλτσε με γκολ των Μπογέ και Φιδέλ στο 52′ και στο 53′ έκαναν το 3-0, δίνοντας ισχυρό προβάδισμα στους «πράσινους», ενώ ο Γκουμπάου πέτυχε το τελικό 4-0.