Στην Ισπανία επιμένουν για Μπέτις και Παπασταθόπουλο - Πολλές πιθανότητες να μετακομίσει στην Ισπανία ο διεθνής στόπερ

Στην Ισπανία επιμένουν για Μπέτις και Παπασταθόπουλο - Πολλές πιθανότητες να μετακομίσει στην Ισπανία ο διεθνής στόπερ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 11:02 - 25.10.2023 / Ανανεώθηκε: 11:16 - 25.10.2023

Τα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος συνεχίζει να έχει επαφές με τη Μπέτις.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έπειτα από 2,5 χρόνια, όπου φορούσε τη φανέλα του Ολυμπιακού αποχώρησε και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός έχει συνδεθεί εδώ και καιρό με τη Μπέτις. Δεν προέκυψε συμφωνία, αλλά το θέμα φαίνεται ότι δεν έχει κλείσει. Ο 35χρονος στόπερ, ο οποίος είναι ελεύθερος, σύμφωνα με ΜΜΕ στην Ισπανία, επέστρεψε στο τραπέζι των συζητήσεων με την ομάδα της Ανδαλουσίας, η οποία φέρεται ν’ αναζητεί παίκτη για να καλύψει το κενό του τραυματία Μαρκ Μπάρτρα στην άμυνα.

 Στα δημοσιεύματα τονίζεται ότι η ομάδα της Σεβίλλης του έχει προτείνει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας και σήμερα αναμένεται να πάρει την τελική απόφασή της για το θέμα.

Στην ιστοσελίδα «ABC» γίνεται λόγος για επαναπροσέγγιση της Μπέτις με τον πρώην διεθνή άσο, σημειώνοντας πως ο Παπασταθόπουλος μείωσε τις οικονομικές απαιτήσεις του. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός σε κάθε περίπτωση, περιμένει ειδοποίηση από τη Μπέτις, ώστε να αναχωρήσει άμεσα για την Ισπανία, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στην ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ: «Ο Σωκράτης έμεινε χωρίς ομάδα και δεν πήγε σε κανέναν άλλο σύλλογο το καλοκαίρι, παρότι είχε προσφορές. Περίμενε πρόταση από τη Σαουδική Αραβία που δεν υλοποιήθηκε. Είναι ο παίκτης με τις καλύτερες συνθήκες στην αγορά ελεύθερων παικτών, κατά τη γνώμη των Πελεγκρίνι, Ραμόν.

Η γνώμη του Έκτορ Μπεγερίν, ο οποίος ήταν συμπαίκτης του στην Άρσεναλ μεταξύ 2018 και 2021, καθώς και του Μπάρτρα, με τον οποίο μοιραζόταν τα αποδυτήρια στη Ντόρτμουντ το διάστημα 2017-2018, ασφαλώς έχει παίξει ρόλο για τον Σωκράτη. Έχει 90 ματς με την Ελλάδα και καριέρα σε ΑΕΚ, Τζένοα, Μίλαν, Βέρντερ Βρέμης, Ντόρτμουντ, Άρσεναλ.

Αγγλικό ΕΠΟΣ: Χωρίς... ΜακΚίσικ, Φαλ, Μπραζντέικις, Γκος και Σίκμα ο Ολυμπιακός κόντρα στη Γουέστ Χαμ!
EUROPA LEAGUE

23:55 - 24.10.2023

Αγγλικό ΕΠΟΣ: Χωρίς... ΜακΚίσικ, Φαλ, Μπραζντέικις, Γκος και Σίκμα ο Ολυμπιακός κόντρα στη Γουέστ Χαμ!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Γουέστ Χαμ για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, όμως μια αγγλική ιστοσελίδα τα έκανε... όλα λάθος και μπέρδεψε την ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ με αυτή του Γιώργου Μπαρτζώκα!

Αναμένεται ότι όλα θα πάνε καλά αφού ο Σωκράτης κατέβασε τις αρχικές του οικονομικές απαιτήσεις, οι οποίες αρχικά ήταν υπέρογκες».

Να σημειωθεί επίσης ότι ο πρόεδρος της ομάδας Άνχελ Χάρο πριν πετάξει η αποστολή για την Κύπρο και το ματς με τον Άρη Λεμεσού σχολίασε: «Η αγορά των ελεύθερων παικτών είναι η λύση. Έχουμε μία πρώτη επιλογή και είναι αυτή που θέλουμε. Αν μπορέσουμε να την αποκτήσουμε, καλώς».