Η Βιγιαρεάλ με buzzer beater έκοψε τον δρόμο της Αθλέτικ Μπιλμπάο για το Champions League

Η Βιγιαρεάλ με buzzer beater έκοψε τον δρόμο της Αθλέτικ Μπιλμπάο για το Champions League

Δημήτρης Χούπης 22:04 - 14.04.2024 / Ανανεώθηκε: 22:08 - 14.04.2024

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με τη Βιγιαρεάλ κι έχασε έδαφος στην προσπάθειά της να βγει στο Champions League.

To πέναλτι του Παρέχo στο 95’ προκάλεσε σοκ στην Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Το ματς ξεκίνησε με τη Βιγιαρεάλ να υποδέχεται με χειροκρότημα τους Κυπελλούχους Ισπανίας, οι οποίοι ήθελαν τη νίκη στον εντός έδρας αγώνα για την 31η αγωνιστική της La Liga, ώστε να παραμείνουν γερά στη διεκδίκηση ενός εισιτηρίου για το Champions League.

Ο κόσμος γέμισε το γήπεδο για ν’ αποθεώσει τους παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε για την κατάκτηση του Copa del Rey, όμως, η Βιγιαρεάλ είχε άλλα πλάνα.

Στο 10’ καταλογίστηκε πέναλτι μέσω του VAR για μαρκάρισμα του Πράντος στον Μπαένα, αλλά ο Ζεράρ Μορένο σημάδεψε το δοκάρι.

Στο 46’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Κομεσάνια για τους φιλοξενούμενους και στο 66’ ο Σανσέτ άνοιξε το σκορ στο «Σαν Μαμές».

Η Βιγιαρεάλ, όμως, δεν το έβαλε κάτω, κέρδισε δεύτερο πέναλτι στο φινάλε και το μετέτρεψε σε γκολ ο Παρέχο. Η Αθλέτικ μ’ αυτό το αποτέλεσμα έμεινε πλέον στο -4 από την Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ βρίσκεται στο -8 από τη Χιρόνα.