Υπογραφή Γκριεζμάν στην ανατροπή της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Χιρόνα και φουλ ξανά για Champions League

Υπογραφή Γκριεζμάν στην ανατροπή της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Χιρόνα και φουλ ξανά για Champions League

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:06 - 13.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:09 - 13.04.2024

Η Ατλέτικο Μαδρίτης λύγισε 3-1 τη Χιρόνα κι έχει τον πρώτο λόγο για να παίξει και τη νέα σεζόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είχε δύσκολο έργο για την 31η αγωνιστική της La Liga.

Μετά τη νίκη της με 2-1 επί της Ντόρτμουντ την περασμένη Τετάρτη για το Champions League, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε φιλοξένησε την έκπληξη της σεζόν, τη Χιρόνα, η οποία ήταν πριν το ματς στην τρίτη θέση και ήθελε τη νίκη για να προσπεράσει τη Μπαρτσελόνα.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης, όμως, ήταν στην τέταρτη θέση, μόλις στο +2 από τη δυνατή φέτος και πρόσφατα κυπελλούχο Ισπανίας, την Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε. Έπρεπε να νικήσουν και το έκαναν με σκορ 3-1, αφήνοντας πλέον στο -5 τους Βάσκους, ενώ μείωσαν και την απόσταση από τη Χιρόνα.

Οι Μαδριλένοι ένιωθαν την απειλή στη μάχη της εξόδου στο Champions League και είδαν τη Χιρόνα να ανοίγει το σκορ στο 4’ με τον διεθνή Ουκρανό φορ, τον Ντόβμπικ.

Σ’ εκείνο το σημείο ανέλαβε δράση ο Γκριεζμάν. Ο Γάλλος άσος ισοφάρισε στο 34’ με πέναλτι και στο 45’+6’ ο Κορέα από ασίστ του Μοράτα έκανε το 2-1.

Τη νίκη που σφράγισε την πολύτιμη νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης πέτυχε με δεξί σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής και πάλι ο Γκριεζμάν στο 50’.