Νίκησε τη Θέλτα και παρέμεινε... ζωντανή για Ευρώπη η Μπέτις

Νίκησε τη Θέλτα και παρέμεινε... ζωντανή για Ευρώπη η Μπέτις

Δημήτρης Χούπης 23:59 - 12.04.2024

Η Μπέτις ήταν η νικήτρια στο παιχνίδι με τη Θέλτα επικρατώντας με 2-1 της ομάδας από το Βίγκο και παρέμεινε... ζωντανή για την έξοδό της στην Ευρώπη.

Η Μπέτις πήρε μια σημαντική νίκη με 2-1 κόντρα στη Θέλτα για την 31η αγωνιστική της La Liga και παρέμεινε... ζωντανή για την έξοδό της στην Ευρώπη.

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας τις δυο καλές στιγμές για να πετύχουν ένα τέρμα. Στο 14ο λεπτό ο Λάρσεν έπιασε ένα δυνατό σουτ, αλλά ο Ρουί Σίλβα μπλόκαρε εντυπωσιακά.

Η UEFA ξεκίνησε έρευνα εις βάρος της Μπαρτσελόνα για ναζιστικούς χαιρετισμούς
CHAMPIONS LEAGUE

19:06 - 12.04.2024

Η UEFA ξεκίνησε έρευνα εις βάρος της Μπαρτσελόνα για ναζιστικούς χαιρετισμούς

Η UEFA άνοιξε έρευνα εις βάρος της Μπαρτσελόνα για ναζιστικούς χαιρετισμούς και ρατσιστικές συμπεριφορές των οπαδών της που βρέθηκαν στην Γαλλία για να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Στη συνέχεια ούτε ο ίδιος έχασε νέα ευκαιρία, αλλά αυτή τη φορά η κεφαλιά του πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ωστόσο η ομάδα από την Ανδαλουσία πριν τη λήξη του ημιχρόνου είχε και εκείνη τη στιγμή της με τον Πετσέλα.

Στο δεύτερο μέρος η Μπέτις πάτησε... το γκάζι και ξεκίνησε δυναμικά χάνοντας μια καλή στιγμή στο 51' και δύο λεπτά άνοιξε το σκορ. Ο Μπεγιερίν μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, έδωσε στον Μιράντα και εκείνος από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0.

Στο 84ο λεπτό ο Φεκίρ «καθάρισε» το παιχνίδι, με έναν εντυπωσιακό τρόπο, αφού ο Γάλλος αφού... άδειασε τον αμυντικό, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με ένα δυνατό σουτ για το 2-0. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων όμως η Θέλτα μείωσε με τον Λάρσεν.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ