Ισόπαλη με την Αλαβές η Θέλτα του Δουβίκα - Ίδιο αποτέλεσμα και στο Γρανάδα-Μπέτις
i

©PrtScr

Ισόπαλη με την Αλαβές η Θέλτα του Δουβίκα - Ίδιο αποτέλεσμα και στο Γρανάδα-Μπέτις

Κώστας Τσιακλής 21:59 - 28.09.2023 / Ανανεώθηκε: 22:16 - 28.09.2023

Η Θέλτα του Τάσου Δουβίκα ήρθε ισόπαλη με σκορ 1-1 με την Αλαβές. Ίδιο αποτέλεσμα και στο Γρανάδα - Ρεάλ Μπέτις.

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίστηκε η 7η αγωνιστική της La Liga. Η Θέλτα του Τάσου Δουβίκα έμεινε στο 1-1 με την Αλαβές ενώ με το ίδιο σκορ ολοκληρώθηκε και το ματς της Γρανάδα με τη Ρεάλ Μπέτις,

Στο ματς που έγινε στη Γρανάδα, η Μπέτις απείλησε πρώτη με το σουτ του Ασανέ Ντιάο στο 6', το οποίο για κακή του τύχη κατέληξε άουτ. Οι γηπεδούχοι έγιναν επικίνδυνοι για πρώτη φορά στο 17'. Ο Ιγκνάσι Μιγκέλ έπιασε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή όμως ο Κλαούντιο Μπράβο ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε τη μπάλα.

Δύο λεπτά αργότερα η Γρανάδα άγγιξε το γκολ όμως ο Λούκας Μπογιέ  βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν την πολιορκία τους και στο 21' ο Αντόνιο Πουέρτας ανάγκασε τον Μπράβο σε εντυπωσιακή απόκρουση. Η Μπέτις άντεξε στην πίεση και τελικά ήταν αυτή που κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Αυτό έγινε με το όμορφο σουτ του Ντιάο στο 51'.

Στο 59' η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι έφτασε κοντά σε δεύτερο γκολ όμως ο Αντρέ Φερέιρα πραγματοποίησε μια δύσκολη επέμβαση στο σουτ του Ίσκο. Λίγο αργότερα ο Τσάντι Ριάντ έκανε το 0-2 ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ έπειτα από χρήση του VAR. Η Μπέτις απείλησε ξανά στο 65' όμως το σουτ του Αγιόθε Πέρεθ έφυγε άουτ. Τελικά οι φιλοξενούμενοι πλήρωσαν τις χαμένες ευκαιρίες αφού η Γρανάδα ισοφάρισε στο 67' με το ωραίο γκολ του Μπογιέ.

Η Γρανάδα πίεσε για την ανατροπή όμως δεν εκμεταλλεύτηκε τις φάσεις που ακολούθησαν και έτσι το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος. Με το αποτέλεσμα αυτό η Μπέτις ανέβηκε στους εννέα βαθμούς και συνέχισε το μέτριο ξεκίνημα της. Από την άλλη η Γρανάδα παρέμεινε προτελευταία με τρεις βαθμούς.

Στο άλλο παιχνίδι η Αλαβές σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερη όμως δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό από την έδρα της Θέλτα του Τάσου Δουβίκα. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο 35' με το αυτογκόλ του Ράφα Μάρτιν. Η Θέλτα έμεινε με δέκα παίκτες στο 69' λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Λούκας Ντε Λα Τόρε.

Επιστροφή στις νίκες για τη Ρεάλ Μαδρίτης - «Διπλό» πρωτιάς για τη Χιρόνα μέσα στη Βιγιαρεάλ
LA LIGA

00:30 - 28.09.2023

Επιστροφή στις νίκες για τη Ρεάλ Μαδρίτης - «Διπλό» πρωτιάς για τη Χιρόνα μέσα στη Βιγιαρεάλ

Επιστροφή στις νίκες για τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία επικράτησε της Λας Πάλμας με 2-0, για την 7η αγωνιστική της La Liga. Την ίδια ώρα, η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League, Βιγιαρεάλ ηττήθηκε με 2-1 από τη Χιρόνα.

Η Αλαβές εκμεταλλεύτηκε αυτό το γεγονός και ισοφάρισε στο 73' με το γκολ του Σάμου. Η ισοπαλία κράτησε τις δύο ομάδες πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η μεν Αλαβές ανέβηκε στους επτά βαθμούς ενώ η δε Θέλτα στους πέντε. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δουβίκας είχε μπει ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 63'.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ