Η Μπαρτσελόνα κατηγορείται και επίσημα για δωροδοκία προς Ισπανό αρχιδιαιτητή

Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα κατηγορείται και επίσημα για δωροδοκία προς Ισπανό αρχιδιαιτητή

Sportal newsroom 13:04 - 28.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:10 - 28.09.2023

Και επίσημα η Μπαρτσελόνα κατηγορείται για δωροδοκία από τον αρμόδιο δικαστή σε ότι αφορά την υπόθεση με τις πληρωμές του πρώην αρχιδιαιτητή Χοσέ Μαρία Ενρίκεθ Νεγκρέιρα.

Μπαρτσελόνα βρίσκεται εδώ και καιρό αντιμέτωπη με ένα νέο σκάνδαλο που σχετίζεται με χρηματισμό πρώην αρχιδιαιτητή, ο οποίος φαίνεται να εξαγόραζε διαιτητές που σφύριζαν τους Καταλανούς.

Έχει ασκηθεί δίωξη στους δύο πρώην προέδρους της Μπαρτσελόνα, Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου και Σάντρο Ροσέλ για την υπόθεση «Νεγκρέιρα». Ο Χοσέ Μαρία Ενρίκεθ Νεγκρέιρα, πρώην αντιπρόεδρος της τεχνικής επιτροπής διαιτησίας, είχε σχέσεις με τους «μπλαουγκράνα», από τους οποίους έλαβε μεγάλα χρηματικά ποσά (συνολικά 7,5 εκατομμύρια ευρώ).

O Νεγκρέιρα ήταν αντιπρόεδρος της τεχνικής επιτροπής διαιτητών από το 1994 έως το 2018.

Σύμφωνα με την εφημερίδα El Confidencial, το ποσό που έδιναν οι Καταλανοί στον Νεγκρέιρα άγγιζε τα 150.000 ευρώ. Σχετική έρευνα διεξάγει και η UEFA.

Τώρα τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο αρμόδιος δικαστής κατηγορεί και επίσημα την Μπαρτσελόνα για δωροδοκία.

Οταν οι «κανόνες του σεξ» του Γκουαρδιόλα  βοήθησαν τον Μέσι να αποφύγει τους τραυματισμούς στη Μπαρτσελόνα
LA LIGA

08:55 - 27.09.2023

Οταν οι «κανόνες του σεξ» του Γκουαρδιόλα βοήθησαν τον Μέσι να αποφύγει τους τραυματισμούς στη Μπαρτσελόνα

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα φέρεται να εισήγαγε κανόνες σχετικά με τη σεξουαλική ζωή των παικτών για να αποτρέψει μυϊκούς τραυματισμούς για άτομα όπως ο Λιονέλ Μέσι.

Ο Ισπανός πρώην διαιτητής και μέλος της επιτροπής διαιτησίας Ισπανίας φέρεται πως είχε λάβει από το 2001 έως και καλοκαίρι του 2018 ένα ποσό της τάξεως των 7.000.000 ευρώ με τους «μπλαουγκράνα» ωστόσο να ισχυρίζονται ότι τα χρήματα αυτά του είχαν δοθεί προκειμένου να τους συμβουλεύει στα θέματα διαιτησίας.