Οι ασυνήθιστες εκφράσεις του Κανσέλο που έχουν φρικάρει τους φανς (vids)
i

©printscreen/tiktok, @bernataf

Οι ασυνήθιστες εκφράσεις του Κανσέλο που έχουν φρικάρει τους φανς (vids)

Μαρία Δαλιάνη • 09:45 - 26.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 05.12.2023

Οι ασυνήθιστες εκφράσεις του Ζοάο Κανσέλο μετά την επική ανατροπή της Μπαρτσελόνα επί της Θέλτα κίνησε την περιέργεια των φίλων του ποδοσφαίρου.

Η Μπαρτσελόνα έκανε μία επική ανατροπή το βράδυ του Σαββάτου (23/09) επί της Θέλτα καθώς, επικράτησε με 3-2 επί των φιλοξενούμενων και για πρώτη φορά στην ιστορία της κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ σε παιχνίδι που μέχρι το 80ο λεπτό της αναμέτρησης βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-0.

Τα γκολ για τους «μπλαουγκράνα » πέτυχαν οι Λεβαντόφσκι (81' και 84') και ο Ζοάο Κανσέλο (89'). 

Ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα, Ζοάο Κανσέλο, έδωσε μια αξέχαστη συνέντευξη μετά τον αγώνα με την Θέλτα. Ο 29χρονος μπακ, ο οποίος εντάχθηκε στην Μπάρτσα αυτό το καλοκαίρι ως δανεικός για μια σεζόν από την Μάντσεστερ Σίτι, σκόραρε το νικητήριο γκολ στο ματς ένα λεπτό πριν την λήξη. 

Μετά το σφύριγμα της λήξης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα, και πολλοί φανς εντόπισαν τις μάλλον τρομακτικές εκφράσεις του προσώπου του κατά την διάρκεια των ερωτήσεων.

Ο Ζοάο Κανσέλο εμφανώς χαρούμενος από την νίκη της ομάδας του αλλά και για το γκολ που πέτυχε ο ίδιος έδωσε μία ξεχωριστή συνέντευξη την οποία συνόδευαν περίεργες εκφράσεις.

Κατά την διάρκεια τη συνέντευξης εκτυλίχθηκε ένα περιστατικό που ορισμένοι που βρίσκονταν στον χώρο το χαρακτήρισαν τρομακτικό. Ενώ γινόταν μία ερώτηση από ένα δημοσιογράφο η όψη του Κανσέλο άλλαξε και η κάμερα κατέγραψε κάποιες περίεργες γκριμάτσες οι οποίες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ακόμα και τρομακτικές.