Ισοπαλία ανάμεσα σε Σεβίλλη και Βιγιαρεάλ - «Γκέλα» για την Μπέτις στο ντεμπούτο του Παπασταθόπουλου

Ισοπαλία ανάμεσα σε Σεβίλλη και Βιγιαρεάλ - «Γκέλα» για την Μπέτις στο ντεμπούτο του Παπασταθόπουλου

Δημήτρης Χούπης 21:45 - 03.12.2023 / Ανανεώθηκε: 22:05 - 03.12.2023

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι στην Ανδαλουσία ανάμεσα στη Σεβίλλη και τη Βιγιαρεάλ, με το αριστερό έκανε ντεμπούτο ο Παπασταθόπουλος αφού η Μπέτις ήρθε επίσης ισόπαλη 0-0 με την Αλμερία.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι στην Ανδαλουσία ανάμεσα σε Σεβίλλη και Βιγιαρεάλ για τη 15η αγωνιστική της La Liga

Στο πρώτο μέρος η ομάδα της Ανδαλουσίας πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ. Ελ Νεσύρι και Οκάμπος πιο συγκεκριμένα είχαν από δύο φάσεις ο καθένας, αλλά σε καμία οι δυο τους δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα. 

Στο δεύτερο μέρος η Βιγιαρεάλ ανέβηκε, έχοντας την πρωτοβουλία τον κινήσεων. Παρόλα αυτά η Σεβίλλη ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ στο 75ο λεπτό. Ο Κίκε Σάλας έβγαλε μια σέντρα στο σημείο του πέναλτι και ο Πεντρόσα με ωραία κεφαλιά έκανε το 1-0. Δύο λεπτά μετά όμως τα «κίτρινα υποβρύχια» ισοφάρισαν με τον Μοράλες, ο οποίος με προβολή σε κενή εστία έκανε το 1-1. 

Στο 90+5' η ομάδα του Μαρθελίνο μάλιστα βρήκε και δεύτερο γκολ με τον Μπρέρεντον, το οποίο όμως ακυρώθηκε γιατί ο Χιλιανός προηγουμένως είχε κάνει επιθετικό φάουλ. 

Ντεμπούτο με το αριστερό για τον Παπασταθόπουλο - «Λευκή» ισοπαλία ανάμεσα σε Μπέτις και Αλμερία 

Προηγουμένως η Μπέτις ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Αλμερία, με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του. Η ομάδα της Ανδαλουσίας μάλιστα έπαιξε με δέκα στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού λόγω της αποβολής του Μπεγιερίν στο 27'. 

Ντίας και Ροντρίγκο έστειλαν ξανά στην κορυφή τη Ρεάλ - Επιβλητική «τεσσάρα» της Μπιλμπάο επί της Ράγιο
LA LIGA

22:23 - 02.12.2023

Ντίας και Ροντρίγκο έστειλαν ξανά στην κορυφή τη Ρεάλ - Επιβλητική «τεσσάρα» της Μπιλμπάο επί της Ράγιο

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 2-0 της Γρανάδα χάρη στα γκολ του Ντίας και του Ροντρίγκο, ανεβαίνοντας έτσι στην κορυφή, λίγο νωρίτερα η Μπιλμπάο επικράτησε με 4-0 της Ράγιο και έφτασε μια ανάσα από την τετράδα.

Η Αλμερία εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω, έχοντας την κατοχή και τις ευκαιρίες για ένα γκολ, το οποίο όμως δεν ήρθε ποτέ. Ο Μπαπτιστάο ήταν αυτός που έχασε τη μοναδική ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο πρώτο μέρος, ενώ στη συνέχεια η Αλμερία είχε κι άλλες φάσεις με τον Μπαπτιστάο και τον Μελέρο αλλά σε καμία από τις δύο η μπάλα δεν τους έκανε το χατίρι. 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ