Νίκη παραμονής για τη Βαγιεκάνο - Βλέπει Ευρώπη η Βιγιαρεάλ
i

©PrtScr

Νίκη παραμονής για τη Βαγιεκάνο - Βλέπει Ευρώπη η Βιγιαρεάλ

Στέλιος Βαρδάκης 21:51 - 17.03.2024 / Ανανεώθηκε: 21:56 - 17.03.2024

Πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε η Ράγιο Βαγιεκάνο που κέρδισε με 2-0 τη Μπέτις. Σημαντική νίκη με 1-0 και για τη Βιγιαρεάλ επί τις Βαλένθια που είναι κοντά στις ευρωπαϊκές θέσεις πλέον. Την πρώτη της νίκη στη σεζόν πανηγύρισε η Αλμερία στην έδρα της Λας Πάλμας.

Σημαντικά αποτελέσματα στην 29η αγωνιστική της La Liga που έφεραν αλλαγές στην βαθμολογία του πρωταθλήματος όσον αφορά για τις θέσεις της παραμονής αλλά και των ευρωπαϊκών εισιτηρίων.

Ράγιο Βαγιεκάνο - Μπέτις 2-0

Μία πολύ σημαντική νίκη πανηγύρισε η Ράγιο Βαγιεκάνο που κέρδισε με 2-0 τη Μπέτις. Σκόρερ για τους γηπεδούχους ο Λεζέν που άνοιξε το σκορ στο 40' με τρομερή εκτέλεση φάουλ. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Σέρχιο Καμέλο στο 78'.

Στην 15η θέση η Ράγιο με 29 βαθμούς που είναι στο +7 από την 18η Κάντιθ και πήρε απόσταση ασφαλείας. Από την άλλη η Μπέτις βρίσκεται στην 7η θέση με 42 πόντους.

Βιγιαρεάλ - Βαλένθια 1-0

Η Βιγιαρεάλ φιλοξένησε την Βαλένθια και πανηγύρισε σημαντική νίκη με 1-0 που την κρατάει ζωντανή στο κυνήγι για μια θέση που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε για τους γηπεδούχους ο Κουένκα στο 54'.

Με αυτή τη νίκη έφτασε τους 38 βαθμούς η Βιγιαρεάλ και είναι στην 9η θέση. Μόλις μία θέση πιο κάτω και δύο βαθμούς λιγότερους από τη σημερινή της αντίπαλο, Βαλένθια.

Λας Πάλμας - Αλμερία 0-1

Την πρώτη της νίκη στη σεζόν που διανύουμε πανηγύρισε η Αλμερία που κέρδισε με 1-0 την Λας Πάλμας σε εκτός έδρας αναμέτρηση. Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης ο Λέο Μπαμπτιστάο μόλις στο 14'.

Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας συνεχίζουν να είναι οι φιλοξενούμενοι παρά τη νίκη, που έφτασαν τους 13 βαθμούς και ουσιαστικά περιμένει τον μαθηματικό υποβιβασμό της. Η Λας Πάλμας έχει 37 πόντους και είναι στην 11η θέση.

Απίστευτες σκηνές: Ο Φλόρες έκανε αλλαγή τον Εν-Νεσίρι και παραλίγο να πιαστούν στα χέρια μπροστά στις κάμερες – Τους χώρισε ο Οκάμπος (vid)
LA LIGA

20:03 - 17.03.2024

Απίστευτες σκηνές: Ο Φλόρες έκανε αλλαγή τον Εν-Νεσίρι και παραλίγο να πιαστούν στα χέρια μπροστά στις κάμερες – Τους χώρισε ο Οκάμπος (vid)

O κακός χαμός έγινε στην αναμέτρηση της Σεβίλλης με τη Θέλτα, εκεί όπου ο Εν-Νεσίρι κόντεψε να πιαστεί στα χέρια με τον Κίκε Σάντσεθ Φλόρες, μετά την απόφαση του δεύτερου να βγάλει τον παίκτη αλλαγή.

Η 29η αγωνιστική της La Liga:

Η βαθμολογία του πρωταθλήματος:

Η επόμενη αγωνιστική: