Ο Κάρλο Αντσελότι έγινε 200άρης!

Κάρλο Αντσελότι

i

© Intime

Ο Κάρλο Αντσελότι έγινε 200άρης!

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:26 - 17.03.2024 / Ανανεώθηκε: 10:27 - 17.03.2024

Η νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Οσασούνα αποτέλεσε ξεχωριστή για τον Κάρλο Αντσελότι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δείχνει ασταμάτητη στον δρόμο της προς τον τίτλο!

Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Οσασούνα για την 29η αγωνιστική της La Liga, η «Βασίλισσα» επικράτησε (2-4) και διατήρησε σημαντική διαφορά από τους διώκτες της (Χιρόνα, Μπαρτσελόνα). Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα αποτέλεσε ξεχωριστό για τον Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος έφτασε τις 200 νίκες ως προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, ανεβαίνοντας στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας.

Στην κορυφή βρίσκεται ο Μίτσελ Μουνιόζ, ο οποίος έχει 357 νίκες στην ιστορία της La Liga, με τον Ιταλό τεχνικό στις δύο θητείες του ως προπονητής των Μαδριλένων να μετράει 12 τίτλους.

Θυμίζουμε πως τον περασμένο Δεκέμβριο η Ρεάλ Μαδρίτης «έδεσε» τον Αντσελότι μέχρι και το 2026! Ο πολύπειρος κόουτς αποφάσισε να μη δεχτεί την πρόταση της ομοσπονδίας της Βραζιλίας για την τεχνική ηγεσία της «Σελεσάο» κι έτσι παραμένει κάτοικος Ισπανίας για τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμα. 

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι του ματς στην Παμπλόνα, οι «μερένχες» δεν θα μπορούσαν να έχουν πιο ιδανικό ξεκίνημα, αφού μόλις στο 4ο λεπτό πήραν προβάδισμα στο σκορ. Ο Βινίσιους εκμεταλλεύτηκε ένα τραγικό λάθος στη αντίπαλη άμυνα και σκόραρε για το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν άμεσα με τον Μπούντιμιρ για το 1-1, αλλά οι Μαδριλένοι πήραν ξανά το κεφάλι στο σκορ με ένα υπέροχο γκολ του Καρβαχάλ για το 1-2 του πρώτου ημιχρόνου.

«Καθάρισε» την Αλαβές και πάτησε τετράδα η Μπιλμπάο, όνειρο ήταν και πάει για τη Χιρόνα
LA LIGA

23:59 - 16.03.2024

«Καθάρισε» την Αλαβές και πάτησε τετράδα η Μπιλμπάο, όνειρο ήταν και πάει για τη Χιρόνα

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο επικράτησε 2-0 της Αλαβές στο «Σαν Μαμές» και ανέβηκε στην 4η θέση στη La Liga, ενώ η Χιρόνα ηττήθηκε με 1-0 από τη Χετάφε και έμεινε στο -10 από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης.

Στην επανάληψη η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι μπήκε με διάθεση να καθαρίσει την υπόθεση νίκη και το έκανε μέσα σε τρία λεπτά. Στο 61' ο Μπραχίμ με ένα πολύ όμορφο σουτ έκανε το 1-3, ενώ στο 64' ο Βινίσιους μετά από μία εξαιρετική ενέργεια, πέτυχε και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, σημειώνοντας έτσι το 1-4. Η Οσασούνα το μόνο που κατάφερε να κάνει ήταν να πετύχει και ένα δεύτερο γκολ στο 90+1', με τον Μουνιόθ να διαμορφώνει το τελικό 2-4.