«Καθάρισε» την Κάντιθ η Σοσιεδάδ και... χτίζει σερί

«Καθάρισε» την Κάντιθ η Σοσιεδάδ και... χτίζει σερί

Στέλιος Βαρδάκης 23:57 - 15.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:57 - 15.03.2024

Η Σοσιεδάδ επικράτησε 2-0 της Κάντιθ στο «Σαν Σεμπαστιάν» χάρη στα γκολ των Μερίνο (28') και Ζακαριάν (68').

Μετά τα μαζεμένα «στραβοπατήματα» θέλει να... χτίσει σερί η Σοσιεδάδ, η οποία πανηγύρισε τη δεύτερη διαδοχική της νίκη, επικρατώντας της Κάντιθ με 2-0 στο «Σαν Σεμπαστιάν» για την 29η αγωνιστική της La Liga και παρέμεινε στην 6η θέση με 46 βαθμούς, ενώ το «κίτρινο υποβρύχιο» έμεινε στην επικίνδυνη ζώνη με 22 βαθμούς.

Οι Βάσκοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο χρονικό κομμάτι της αναμέτρησης, ενώ από τα πρώτα λεπτά μπήκαν δυνατά και μετά από δύο μεγάλες ευκαιρίες με Μπέκερ (7') και Ογιαρθάμπαλ (28') βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Μερίνο για το 1-0 του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ρυθμός είχε πέσει αρκετά, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν τις στιγμές τους και σε μία από αυτές «καθάρισαν» την υπόθεση νίκη. Συγκεκριμένα, στο 68ο λεπτό ο Ζακαριάν πλάσαρε εύστοχα μέσα από την περιοχή και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Η 29Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ LA LIGA

Η 30Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ LA LIGA

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA

Ο Βινίσιους ζήτησε την τιμωρία των οπαδών της Ατλέτικο για τα ρατσιστικά συνθήματα εις βάρος του

Η Ατλέτικο Μαδρίτης φιλοξένησε την Ίντερ στο «Wanda Metropolitano» στον επαναληπτικό για τη φάση των «16» του Champions League. Η ομάδα του Σιμεόνε πήρε την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι και εξασφάλισε την παρουσία της στις οκτώ καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Πριν την έναρξη του αγώνα, δεκάδες οπαδοί της ομάδας συγκεντρώθηκαν έξω από το γήπεδο για να υποδεχτούν την αποστολή της ομάδας. Άναψαν καπνογόνα, τραγούδησαν συνθήματα, όμως δεν έλειψαν και τα άσχημα περιστατικά. Όπως έγινε γνωστό λίγο αργότερα, ορισμένοι φίλαθλοι της Ατλέτικο Μαδρίτης έκαναν ρατσιστική επίθεση προς τον Βινίσιους Τζούνιορ, παραποιώντας στίχους από συνθήματα της ομάδας. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, γίνεται αποδέκτης ρατσιστικών συμπεριφορών.

Πάου Κουμπαρσί: Ο 17χρονος «ξυλουργός» που έπαιξε Champions League με αέρα «30αρη» και είναι ο επόμενος ηγέτης της Μπαρτσελόνα (vids)
CHAMPIONS LEAGUE

11:45 - 13.03.2024

Πάου Κουμπαρσί: Ο 17χρονος «ξυλουργός» που έπαιξε Champions League με αέρα «30αρη» και είναι ο επόμενος ηγέτης της Μπαρτσελόνα (vids)

Σε ηλικία μόλις 17 ετών και λιγότερο από δύο μήνες μετά την πρώτη του επαγγελματική εμφάνιση, ο Πάου Κουμπαρσί αναδείχθηκε ο καλύτερος παίκτης του αγώνα με τη Νάπολι. Το «wonderkid» από τη Λα Μασία συγκέντρωσε τα φώτα όλων.

Αυτή τη φορά, με ανάρτηση στο twitter ζήτησε από την UEFA την ταυτοποίηση και την τιμωρία των δραστών, που καταφέρθηκαν προς το πρόσωπο του, χρησιμοποιώντας ρατσιστικό λόγο. Κοινοποίησε μάλιστα και βίντεο, από τη στιγμή που οι οπαδοί τραγουδούν τα συνθήματα: «Ελπίζω να έχετε σκεφτεί ήδη την τιμωρία αυτών των ανθρώπων. Είναι λυπηρό πως αυτά συμβαίνουν ακόμα και σε παιχνίδια που δεν είμαι παρών» ανέφερε στην ανάρτησή του, απευθυνόμενος στην UEFA.