Η απίστευτη Θέλτα του Δουβίκα έβαλε σε μπελάδες τη Σεβίλλη

Η απίστευτη Θέλτα του Δουβίκα έβαλε σε μπελάδες τη Σεβίλλη

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:10 - 17.03.2024 / Ανανεώθηκε: 17:21 - 17.03.2024

Η Σεβίλλη είδε την απίστευτη Θέλτα να της παίρνει το τρίποντο στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν», κάνοντας απίθανη ανατροπή (1-2). Η κάτοχος του Europa League πλέον αρχίζει σιγά σιγά να πλησιάζει την επικίνδυνη ζώνη της La Liga.

Μία απίστευτη Θέλτα βρήκε μπροστά της η Σεβίλλη, η οποία και ηττήθηκε με 1-2 σε ένα ματς το οποίο προηγήθηκε. Με αυτή την απώλεια, η κάτοχος του Europa League κινδυνεύει να πλησιάσει την επικίνδυνη ζώνη της La Liga, από την οποία απέχει όμως έξι βαθμούς για την ώρα.

Με το «καλημέρα» ο Άσπας απείλησε για τους γηπεδούχους, εντούτοις έστειλε την μπάλα άουτ. Ακολούθησε η διαμαρτυρία του Εν Νεσίρι για πέναλτι στο 18', με τον ίδιο ένα λεπτό αργότερα να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο ίδιος υποδέχθηκε μία άψογη μπαλιά και έκανε το 1-0. Στο 25' ο Μαροκινός ζήτησε ξανά παράβαση εντός περιοχής, όμως ο διαιτητής είπε ξανά «παίζετε».

Στο 43' ο Λάρσεν έφτασε κοντά στην ισοφάριση, με τον ίδιο να έχει ακόμα μία ευκαιρία στο 45+1'. Τρία λεπτά αργότερα ο Πέρες ζήτησε πέναλτι, εντούτοις ξανά ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στο ματς.

Στο 52ο λεπτό ο Άσπας έστειλε την μπάλα λίγο μακριά από το δοκάρι, με τη Σεβίλλη να απαντά στο 60', το 61' και το 62' με τους Ρομέρο, Οκάμπος και Λουκεμπάκιο. Στο 72' η Θέλτα εν τέλει έφτασε στην ισοφάριση. Ο Πέρες δοκίμασε ένα ασταμάτητο σουτ, το οποίο κατέληξε στη δεξιά γωνία των διχτύων. Η ανατροπή ήρθε από τον Λάρσεν, που με ένα πανέμορφο τακουνάκι έκανε το 1-2 στο 79ο λεπτό.

Στο 82ο λεπτό η γηπεδούχος κέρδισε πέναλτι, όμως ο ρέφερι μετά από παρέμβαση του VAR το πήρε πίσω. Άλλο γκολ τελικά δεν σημειώθηκε και η Θέλτα πανηγύρισε τη νίκη με 2-1. Μία νίκη η οποία πρόσφερε το καλύτερο ξεκίνημα στον Γκιράλντες, που έκανε ντεμπούτο στο παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής της La Liga.

TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 29ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ LA LIGA:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA:

H ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: