Ξεσηκωμός από τις ομάδες της La Liga: Θα φορέσουν μπλουζάκια στους αγώνες κατά της Super League

Βαλένθια - Μπαρτσελόνα

i

© Photo by Pedro Salado/Getty Images

Ξεσηκωμός από τις ομάδες της La Liga: Θα φορέσουν μπλουζάκια στους αγώνες κατά της Super League

Κώστας Τόπας 13:04 - 21.12.2023 / Ανανεώθηκε: 13:12 - 21.12.2023

Ομάδες της La Liga είναι κάθετες στην ενεργοποίηση της European Super League κι αυτό θα φροντίσουν να το δείξουν στους αγώνες τους, εκεί όπου θα φορέσαν μπλουζάκια με το μήνυμα: «Κέρδισέ το στο γήπεδο»

Η νέα πρόταση της European Super League θα αποτελείται από 64 συλλόγους χωρισμένους σε τρία πρωταθλήματα για την ανδρική διοργάνωση και 32 συλλόγους χωρισμένους σε δύο πρωταθλήματα στη γυναικεία διοργάνωση. Οι φίλαθλοι θα μπορούν να παρακολουθούν τους αγώνες ζωντανά δωρεάν σε μια νέα πλατφόρμα ψηφιακής ροής.

Σύμφωνα με τα αναφέρονται μάλιστα, η νεοσύστατη διοργάνωση θα μπορούσε να ξεκινήσει τη σεζόν 2025/2025, επομένως η νέα μορφή Champions League θα διαρκέσει μόνο ένα χρόνο. Σε όλα αυτά πάντως είναι ενάντια οι ομάδες της La Liga. Συγκεκριμένα, με tweets φρόντισαν να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους σχετικά με την «ενεργοποίηση» της Super League.

Μάλιστα, όσες ομάδες αγωνίζονται σήμερα (21/12), εκτός από τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα θα φορέσουν μπλουζάκι με το σύνθημα «Κέρδισέ το στο γήπεδο» διαμαρτυρόμενοι για τη Super League. Επιπλέον, οι σύλλογοι της πρώτης και της δεύτερης κατηγορίας υψώνουν τη φωνή τους ως απάντηση στην απόφαση του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη Super League. Ολες βαδίζουν προς την ίδια κατεύθυνση: ένα ηχηρό ΟΧΙ στη διοργάνωση.

Λας Πάλμας, Βαλένθια, Γρανάδα, Λεβάντε, Βαγιαδολίδ, Κάντιθ και Βιγιαρεάλ είναι μερικοί από τους συλλόγους που μιλούν ανοιχτά για το θέμα σε ένα μπαράζ tweets, στέλνοντας κοινό μήνυμα.