Σοκ για Γκλάντμπαχ: Διαγνώστηκε με καρκίνο στους λεμφαδένες ο Λάινερ!
i

©twitter/skysports

Σοκ για Γκλάντμπαχ: Διαγνώστηκε με καρκίνο στους λεμφαδένες ο Λάινερ!

Μαρία Δαλιάνη • 13:28 - 27.07.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 05.12.2023

Ο 32χρονος μπακ της Γκλάντμπαχ, Στέφαν Λάινερ, διαγνώστηκε με καρκίνο στους λεμφαδένες με την ομάδα να ανακοινώνει πως ο παίκτης θα μείνει εκτός για αρκετούς μήνες προκειμένου να αφοσιωθεί στην θεραπεία του.

Σοκ προκάλεσε στις τάξεις της Γκλάντμπαχ και όχι μόνο το πρόβλημα υγείας του, Στέφαν Λάϊνερ, ο οποίος διαγνώστηκε με καρκίνο στους λεμφαδένες. 

Ο Αυστριακός άσος ενημερώθηκε για την ύπαρξη καρκίνου στους λεμφαδένες, στα πλαίσια των καθιερωμένων εξετάσεων που πραγματοποιούνται από τις ομάδες πριν την έναρξη της προετοιμασίας τους και όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει επ' αόριστον εκτός δράσης.

 Τα καλά νέα σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση είναι ότι ο καρκίνος στους λεμφαδένες εντοπίστηκε πολύ νωρίς και σύμφωνα και με τους γιατρούς της ομάδας  θα μπορέσει να αντιμετωπιστεί πλήρως. Κάτι τέτοιο θα επιτρέψει  στον Αυστριακό μπακ να επιστρέψει πλήρως στις καθημερινές του δραστηριότητες και παράλληλα θα μπορέσει να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο κανονικά.

«Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι ο Στίβι θα λάβει την καλύτερη δυνατή θεραπεία και ευχόμαστε σε αυτόν και στην οικογένειά του πολλή δύναμη και αισιοδοξία στον αγώνα ενάντια σε αυτή την ασθένεια», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Γκλάντμπαχ Ρόλαντ Βίρκους.

Να θυμίσουμε ότι ο 32χρονος βρίσκεται στην Γκλάντμπαχ από το 2019 με τους Γερμανούς να δίνουν 4.000.000 στην Σάλτσμπουργκ για να το κάνουν δικό τους.