Επίσημο: Στη Λαμία ο Τερεζίου
i

© Lamia

Επίσημο: Στη Λαμία ο Τερεζίου

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:28 - 25.07.2023 / Ανανεώθηκε: 18:28 - 25.07.2023

Με ποδοσφαιριστή από τη Β' ομάδα του Παναθηναϊκού ενισχύθηκε η Λαμία, η οποία ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Αλέξανδρου Τερεζίου.

Με τον Αλέξανδρο Τερεζίου ενισχύθηκε η Λαμία εν όψη της νέας σεζόν στη Stoiximan Super League, καθώς ο νεαρός ποδοσφαιριστής ανακοινώθηκε επίσημα από την ομάδα της Φθιωτίας. 

Αναλυτικά στην ανακοίνωση της ομάδας αναφέρεται: 

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 23χρονο (01-03-2000) επιθετικό, Αλέξανδρο Τερεζίου, ο οποίος μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού Β΄, καταγράφοντας 17 συμμετοχές.

Ο Τερεζίου ξεκίνησε από την ακαδημία του Αστέρα Τρίπολης και στη συνέχεια ανέβηκε στην πρώτη ομάδα. Το 2019-20 παραχωρήθηκε δανεικός στον Καραϊσκάκη Άρτας, στην Super League 2, ενώ την επόμενη περίοδο πήρε μεταγραφή από τον Αστέρα στην Αλβανία για την Σκεντερμπέου, έχοντας 14 συμμετοχές, το επόμενο καλοκαίρι επέστρεψε στην Ελλάδα, όπου με την φανέλα του Βόλου στη Super League 1, κατέγραψε 12 εμφανίσεις και σημείωσε ένα γκολ.

Η οικογένεια της Λαμίας τον καλωσορίζει και του εύχεται μια χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες!»

Με... τεσσάρα ολοκληρώθηκε το πρώτο τεστ της Λαμίας

Το πρώτο της φιλικό επί ολλανδικού εδάφους ολοκλήρωσε με επιτυχία η Λαμία, η οποία επικράτησε με 4-0 της VVCS. Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου ήταν εξαιρετική σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ολοκληρώνοντας με επιτυχία την πρώτη της αποστολή.

Όσον αφορά τον αγώνα, ο Τόσιτς στο 42ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, με την... καταιγίδα να ξεσπά στο δεύτερο μέρος. Ο Τζανετόπουλος έκανε το 2-0 (54') για να ακολουθήσει ο Μαρτίνεθ έξι λεπτά αργοτερα σκοράροντας το τρίτο τέρμα της ομάδας του. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης ο Τσούκαλος.