H Μάλαγα θέλει τον Λόνγκο από τη Λαμία σύμφωνα με τους Ισπανούς

Ο Σαμουέλ Λόνγκο

i

© Intime

H Μάλαγα θέλει τον Λόνγκο από τη Λαμία σύμφωνα με τους Ισπανούς

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:11 - 19.01.2024

Τον Σαμουέλε Λόνγκο από τη Λαμία θέλει να αποκτήσει η Μάλαγα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δημοσιογράφος από την Ισπανία.

Το μεταγραφικό παζάρι άνοιξε και εκτός από τις αφίξεις οι ομάδες καλούνται να διαχειριστούν και τυχόν αναχωρήσεις. Το ίδιο συμβαίνει και με τη Λαμία και τον Σαμουέλ Λόνγκο, για τον οποίο... χτυπούν καμπάνες από το εξωτερικό. 

Σύμφωνα με Ισπανό ρεπόρτερ, η Μάλαγα φαίνεται πως έχει βάλει στο στόχαστρό της τον 32χρονο επιθετικό. Ο ίδιος υποστηρίζει πως ο Κίκε Πέρεθ θεωρεί ιδανικό τον ποδοσφαιριστή για την ομάδα, καθώς ταιριάζει άψογα στα πλάνα του. 

Ο Λόνγκο δεσμεύεται με συμβόλαιο στη Λαμία, εντούτοις όλα δείχνουν πως δύσκολα θα παραμείνει στον σύλλογο. Μάλιστα, οι φήμες αναφέρουν πως ο σέντερ φορ ενδεχομένως να αποχωρήσει και πριν το καλοκαίρι. 

Η Super League ανακοίνωσε ΔΣ με θέμα συζήτησης τα χειραγωγημένα παιχνίδια μετά την πρόταση του Ολυμπιακού
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:06 - 19.01.2024

Η Super League ανακοίνωσε ΔΣ με θέμα συζήτησης τα χειραγωγημένα παιχνίδια μετά την πρόταση του Ολυμπιακού

Η Super League έκανε γνωστό ότι την Τρίτη (23/1) θα γίνει Διοικητικό Συμβούλιο έχοντας μεταξύ άλλων θέμα συζήτησης τα χειραγωγημένα παιχνίδια μετά τη σχετική πρόταση του Ολυμπιακού.

Ο Λόνγκο αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2023, εντούτοις σε αυτή τη μάχη νικητής ήταν ο Καρλίτος που έδειξε περισσότερα πράγματα. Με τη Λαμία έχει αγωνιστεί σε 12 παιχνίδια, εκ των οποίων το ένα αφορούσε το Κύπελλο Ελλάδας. Συνολικά έχει πετύχει ένα γκολ, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ έχει και δύο ασίστ.