Ανοικτός στο ενδεχόμενο να αναλάβει τη Ρέιντζερς ο Λάμπαρντ

Φρανκ Λάμπαρντ

i

PrtScr

Ανοικτός στο ενδεχόμενο να αναλάβει τη Ρέιντζερς ο Λάμπαρντ

Κώστας Τσιακλής 20:42 - 03.10.2023

Ο Φρανκ Λάμπαρντ είναι ένας από τους υποψήφιους για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της Ρέιντζερς.

Ο θρύλος της Τσέλσι και του αγγλικού ποδοσφαίρου, Φρανκ Λάμπαρντ, φέρεται να είναι ανοικτός στο ενδεχόμενο να αναλάβει τη Ρέιντζερς, η οποία ψάχνει για το νέο της προπονητή μετά την απόλυση του Μάικλ Μπιλ.

Η σεζόν για τη Ρέιντζερς δεν ξεκίνησε και με τον καλύτερο τρόπο αφού η σκωτσέζικη ομάδα αποκλείστηκε από το Champions League ενώ βρίσκεται και στο -7 από τη Σέλτικ που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας του εγχώριου πρωταθλήματος. Τον απολογισμό αυτόν πλήρωσε ο προπονητής, Μάικλ Μπιλ, ο οποίος απολύθηκε σχεδόν ένα χρόνο μετά την πρόσληψη του.

Ο Στίβεν Ντέιβις θα αναλάβει προσωρινά χρέη προπονητή ενώ ταυτόχρονα θα μπορεί και να αγωνιστεί! Ο άσος από τη Βόρεια Ιρλανδία θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία μέχρι να προσληφθεί ο νέος μόνιμος προπονητής. Σύμφωνα με τα αγγλικά μέσα, υποψήφιος είναι και ο θρύλος της Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ. Τα άλλα δύο ονόματα που έχουν ακουστεί είναι αυτά των Πασκάλ Γιάνσεν (προπονητής Άλκμααρ) και Φιλίπ Κλεμέν (πρώην προπονητής Μονακό).

Σύμφωνα με τους Άγγλους ο Λάμπαρντ είναι ανοικτός στο να αναλάβει τη Ρέιντζερς. Ο ίδιος πάντως το βράδυ της Δευτέρας (02/10) μίλησε στο Sky Sports και είπε πως απολαμβάνει αυτό το διάστημα που βρίσκεται εκτός παιχνιδιού. «Νομίζω ότι είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να βρεις χρόνο εκτός παιχνιδιού για να επαναφορτιστείς λίγο και να απολαύσεις πράγματα που δεν έχεις την ευκαιρία να κάνεις όταν εργάζεσαι.'Οπότε μάλλον βρίσκομαι σε αυτό το σημείο αυτή τη στιγμή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ρέιντζερς θα είναι η τρίτη ομάδα που θα αναλάβει φέτος ο Λάμπαρντ αν η συμφωνία επιτευχθεί. Υπενθυμίζουμε ότι ο Άγγλος ήταν στον πάγκο της Έβερτον μέχρι τον Ιανουάριο ενώ στη συνέχεια ήταν υπηρεσιακός προπονητής στην Τσέλσι, με την οποία είχε μόλις μια νίκη σε 11 αναμετρήσεις. Επιπλέον αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι από τον πάγκο της Ρέιντζερς είχε περάσει επιτυχημένα και ο θρύλος της Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ.