Λαουτάρο: Ξεπέρασε τον Βιέρι και έγινε ο 8ος σκόρερ στην ιστορία της Ίντερ

Λαουτάρο: Ξεπέρασε τον Βιέρι και έγινε ο 8ος σκόρερ στην ιστορία της Ίντερ

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες σκόραρε κόντρα στην Φιορεντίνα, έφτασε τα 124 γκολ με την Ίντερ και είναι πλέον 8ος σκόρερ στην ιστορία των «νερατζούρι», ξεπερνώντας τον Κριστιάν Βιέρι.

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και οδηγεί με τις εμφανίσεις του την Ίντερ στην κατάκτηση του «σκουντέτο». Ο Αργεντίνος βρίσκεται σε δαιμονιώδη κατάσταση, έχει σκοράρει 19 γκολ ήδη στη φετινή Serie A, όντας πρώτος σκόρερ, με τους «νερατζούρι» να είναι στο +1 από τη δεύτερη Γιουβέντους με ματς λιγότερο.

Ο Λαουτάρο θα έλεγε κανείς πως είναι σεληνιασμένος, σκοράρει ασταμάτητα και σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Με το χθεσινό του γκολ, με το οποίο χάρισε επί της ουσίας τη νίκη στην Ίντερ μέσα στο «Αρτέμιο Φράνκι» απέναντι στη Φιορεντίνα, ο 26χρονος φορ έφτασε τα 124 τέρματα με την φανέλα της Ίντερ.

Κάπως έτσι, ξεπέρασε κατά ένα γκολ τον σπουδαίο Κριστιάν Βιέρι και ανέβηκε στην θέση της λίστας των σκόρερ, πιάνοντας τον Ικάρντι στα 124, τον οποίο θα ξεπεράσει όπως όλα δείχνουν μέσα στις επόμενες αγωνιστικές. Αν συνεχίσει να σκοράρει με αυτόν τον ρυθμό, θα αναρριχηθεί κι' άλλο στη λίστα των σκόρερ των «νερατζούρι» στην κορυφή της οποίας βρίσκεται ο θρυλικός Τζουζέπε Μεάτσα με 284 γκολ.

Ο Λαουτάρο χάρισε και την προηγούμενη εβδομάδα την νίκη στην Ίντερ κόντρα στην Νάπολι στον τελικό του ιταλικού Σούπερ Καπ, σκοράροντας στο 91ο λεπτό. Βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και ενδέχεται σύντομα να γράψει ιστορία ξεπερνώντας θρύλους της ομάδας στη λίστα των σκόρερ.