Λαπόρτα για Ντεμπελέ και Φατί: «Δεν είναι για πώληση»

Ουσμάν Ντεμπελέ

i

©Barcelona

Λαπόρτα για Ντεμπελέ και Φατί: «Δεν είναι για πώληση»

Sportal newsroom 16:00 - 05.01.2023 / Ανανεώθηκε: 15:13 - 13.01.2023

Ξεκάθαρος, ότι δεν είναι για πώληση ο Ανσού Φατί και ο Ουσμάν Ντεμπελέ, έγινε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Λαπόρτα.

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα μίλησε για τις φήμες που θέλουν τη Παρί Σεν Ζερμέν να έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Ουσμάν Ντεμπελέ. Συγκεκριμένα ο Ισπανός ιδιοκτήτης ανέφερε ότι ο Γάλλος επιθετικός δεν είναι για πώληση, ενώ είπε ότι θα συζητήσουν και για νέο συμβόλαιο.

«Θα συζητήσουμε για το νέο συμβόλαιο του Ουσμάν Ντεμπελέ τους επόμενους μήνες. Είναι εξαιρετικός. Φήμες με τη Παρί; Ο Ντεμπελέ δεν είναι προς πώληση, δεν είναι για εβδομήντα εκατομμύρια ευρώ ή για καμία άλλη προσφορά. Δεν είναι για πώληση».

Ο 25χρονος επιθετικός τη φετινή σεζόν έχει μετρήσει 22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχει σκοράρει έξι γκολ και έχει μοιράσει εφτά ασίστ.

Παράλληλα μίλησε και για το μέλλον του Ανσού Φατί και του Τερ Στέγκεν, λέγοντας ότι επίσης αποτελούν το μέλλον της ομάδας: «Ο Ανσού Φατί είναι το παρόν και το μέλλον, έτσι δεν είναι για πώληση. Το συμβόλαιο του Τερ Στέγκεν δεν θα το ακουμπήσει κανείς, ούτε αυτός είναι προς πώληση».

Ο νεαρός Ισπανός επιθετικός σε 22 εμφανίσεις έχει τέσσερα γκολ και τέσσερις ασίστ. Στη χθεσινή πρόκριση της Μπαρτσελόνα μάλιστα σκόραρε και το νικητήριο τέρμα ενάντια στην Ιντερσίτι.