Λάτσιο για Champions League, δεν κουνάει σεντόνι η Γιουβέντους – Μεγάλο διπλό η Ρόμα, νίκη με γκολ από τα 45 μέτρα η Βερόνα (vid)

Λάτσιο για Champions League, δεν κουνάει σεντόνι η Γιουβέντους – Μεγάλο διπλό η Ρόμα, νίκη με γκολ από τα 45 μέτρα η Βερόνα (vid)

Γιώργος Σακελλαρίου 23:44 - 08.04.2023 / Ανανεώθηκε: 00:11 - 09.04.2023

Η Λάτσιο πήρε με 2-1 το ντέρμπι κόντρα στη Γιουβέντους. Η Ρόμα λύγισε εκτός έδρας 1-0 την Τορίνο, ενώ ζωντανή για την παραμονή έμεινε η Βερόνα με νίκη-ανατροπή 2-1 επί της Σασουόλο.

Η Ρώμη πανηγύρισε δύο μεγάλες νίκες κόντρα στο Τορίνο και φουλάρει για Champions League.

Στο ντέρμπι της βραδιάς, η Λάτσιο λύγισε 2-1 τη Γιουβέντους και παρέμεινε δεύτερη και στο +7 από την πέμπτη Ίντερ.

Αντίθετα, η «Μεγάλη Κυρία» είναι πλέον οκτώ βαθμούς μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς στο 38’ άνοιξε το σκορ για τους Ρωμαίους, αλλά η Γιουβέντους βρήκε άμεσα το γκολ της ισοφάρισης με τον Ραμπιό στο 42’.

Η Λάτσιο, ωστόσο, στο 53’ κι έπειτα από μαγική ασίστ του Αλμέρτο έκανε το 2-1 με τον Τζακάνι. Στη συνέχεια άντεξε στην πίεση της «Μεγάλης Κυρίας» και πανηγύρισε την πολύτιμη νίκη.

Η Μίλαν των ευκαιριών τα βρήκε... σκούρα κόντρα στην Έμπολι (0-0)
SERIE A

00:02 - 08.04.2023

Η Μίλαν των ευκαιριών τα βρήκε... σκούρα κόντρα στην Έμπολι (0-0)

Χάνοντας έναν καταιγισμό ευκαιριών, η Μίλαν δεν επικράτησε της Έμπολι παρά το γεγονός πως ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Μοναδικός - θεωρητικά - σκόρερ της αναμέτρησης ο Ζιρού, που είδε όμως το γκολ του να ακυρώνεται.

Μεγάλο διπλό η Ρόμα

Μία εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πάολο Ντιμπάλα μόλις στο 8’ ήταν αρκετή για να πανηγυρίσει η Ρόμα σπουδαίο διπλό στην έδρα της Τορίνο με 1-0.

Μ’ αυτή τη νίκη ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο είναι στην τρίτη θέση, πάνω από τις ομάδες του Μιλάνου, Μίλαν και Ίντερ και φυσικά συνεχίζει να ονειρεύεται την έξοδο στο Champions League.

Απίθανη νίκη η Βερόνα

Νίκη θρίλερ, παράλληλα, πέτυχε εντός έδρας επί της Σασουόλο και μάλιστα με ανατροπή η Βερόνα. Έτσι μένει ζωντανή για την παραμονή. Η Βερόνα έβαλε τέλος σε σερί έξι αγώνων χωρίς νίκη, αλλά χρειάστηκε μία τεράστια ανατροπή κι ενώ έχανε μέχρι το 84’ στην έδρα της. Η Σασουόλο πήρε το προβάδισμα στο 34’ με τον Χαρουί, όμως, η Βερόνα ισοφάρισε με τον Τσεκερίνι στο 84’ και πήρε την πολύτιμη νίκη στο 95’ με γκολ του Γκάιτς από τα 45’ μέτρα κι έπειτα από τραγικό λάθος του γκολκίπερ Κοντσίλι!