Αποθέωσε Μανδά η Λάτσιο: «Δεν τον περνάς ούτε στο ποδοσφαιράκι»

Χρήστος Μανδάς

i

©Photo by Silvia Lore/Getty Images/Ideal Images

Αποθέωσε Μανδά η Λάτσιο: «Δεν τον περνάς ούτε στο ποδοσφαιράκι»

Κώστας Τόπας 13:04 - 10.05.2024 / Ανανεώθηκε: 23:04 - 20.05.2024

Η Λάτσιο αποθέωσε τον Χρήστο Μανδά ο οποίος έχει κερδίσει την αγάπη και τον σεβασμό του κόσμου των «λατσιάλι».

Ο Χρήστος Μανδάς συνεχίζει να ζει το όνειρό του στην Ιταλία, φορώντας τη φανέλα της Λάτσιο. Η μεταγραφή του 22χρονου Έλληνα κίπερ στους «λατσιάλι» φάνηκε ως μια εναλλακτική επιλογή στο τέλος της περυσινής μεταγραφικής περιόδου. Σήμερα όμως αποτελεί την πρώτη επιλογή για την υπεράσπιση της εστίας της ομάδας της Ρώμης.

Πριν από μερικές ημέρες, ο ομάνατζερ του Μανδά, Ντιέγκο Ταβάνο, μίλησε σε Μέσα και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο θέμα του συμβολαίου του 22χρονου με τους «λατσιάλι», λέγοντας πως πρέπει να συζητήσουν με τη διοίκηση ώστε να υπάρξει αναθεώρηση.

Ατζέντης Μανδά: «Υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό, θέλει να γίνει ένας από τους καλύτερους στον κόσμο»
SERIE A

20:25 - 07.05.2024

Ατζέντης Μανδά: «Υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό, θέλει να γίνει ένας από τους καλύτερους στον κόσμο»

Ο ατζέντης του Χρήστου Μανδά, Ντιέγκο Ταβάνο μιλώντας σε ιταλικό Μέσο ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο Έλληνας τερματοφύλακας στοχεύει στο να γίνει ένας από τους καλύτερους γκολκίπερ στον κόσμο και παράλληλα προειδοποίησε τη Λάτσιο να σπεύσει να τον «δέσει» με νέο συμβόλαιο.

«Πρέπει να καθίσουμε και να μιλήσουμε με τη Λάτσιο για την αναθεώρηση του συμβολαίου, γιατί όλα έγιναν πολύ γρήγορα και με την ιδέα ότι ήταν η τρίτη επιλογή. Τώρα είναι δεύτερη επιλογή, αλλά έχει ήδη αποδείξει ότι μπορεί να υποστηρίξει τον Προβεντέλ. Σίγουρα θα χρειαστεί να το συζητήσουμε. Υπάρχει ενδιαφέρον και από το εξωτερικό και θα το συζητήσουμε με τον σύλλογο», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επέκταση του συμβολαίου του.

«Δεν νομίζω ότι ο Πρόεδρος Κλαούντιο Λοτίτο θα κάνει πίσω για την ανανέωση και μπορεί ακόμη και να προτείνει επέκταση του συμβολαίου για ένα ταλέντο που υπογράφηκε σε πολύ προσιτή τιμή», κατέληξε ο μάνατζερ του Μανδά.

Πάντως στη Λάτσιο φαίνεται να απολαμβάνουν την παρουσία του Έλληνα πορτιέρε. Ενδεικτικό μάλιστα ότι και στα social media οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας δεν κρύβουν τον ενθουσιασμό τους.

«Δεν τον περνάς ούτε στο ποδοσφαιράκι», αναφέρει χαρακτηριστικά η λεζάντα της φωτογραφίες που ανήρτησε η Λάτσιο στα social media, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον άλλοτε κίπερ του ΟΦΗ.