Μεγάλη νίκη για τη Λάτσιο κόντρα στη Γιουβέντους με «Buzzer Beater» του Μάρουσιτς

Η στιγμή του γκολ της Λάτσιο

i

©Photo by Paolo Bruno/Getty Images

Μεγάλη νίκη για τη Λάτσιο κόντρα στη Γιουβέντους με «Buzzer Beater» του Μάρουσιτς

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:59 - 30.03.2024 / Ανανεώθηκε: 21:00 - 30.03.2024

Μεγάλη νίκη με 1-0 πήρε η Λάτσιο κόντρα στη Γιουβέντους για την 30η αγωνιστική της Serie A χάρη στο γκολ του Μάρουσιτς στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Μεγάλη νίκη με 1-0 πήρε η Λάτσιο κόντρα στη Γιουβέντους για την 30η αγωνιστική της Serie A, με τον Μάρουσιτς να πετυχαίνει «buzzer beater» στο 90+4'.

Στο πρώτο μέρος ο ρυθμός ήταν αρκετά χαμηλός, με την πρώτη ευκαιρία να γίνεται στο 20ο λεπτό. Ο Καστεγιάνος έκανε ένα σουτ από την άκρη της περιοχής, αλλά η μπάλα έφτασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι. Ενώ ο Μανδάς είπε εντυπωσιακά «όχι» στον Κιέζα.

Στο δεύτερο η Γιουβέντους απείλησε με τον Καμπιάσο, ο οποίος είδε τον Έλληνα τερματοφύλακα να κάνει αποκρούει ξανά. Στη συνέχεια οι δύο ομάδες είχαν αρκετά καλή αμυντική λειτουργία και δεν άφησαν τους αντιπάλους τους να απειλήσουν. Ωστόσο στο 90+4' ο Μάρουσιτς με κεφαλιά έκανε το 1-0 και έδωσε τη νίκη στη Λάτσιο.

Τορίνο - Μόντσα 1-0

Νωρίτερα η Τορίνο πλησίασε τη Νάπολι στην 7η θέση της Serie A, χάρη στη νίκη που πανηγύρισε εναντίον της Μόντσα. Σε ένα ματς με λιγοστές καλές ευκαιρίες, η ομάδα της ομώνυμης πόλης χρειάστηκε ένα γκολ (1-0), για να πάρει ένα πολύτιμο τρίποντο.

Στο 53' ήρθε επί της ουσίας η πρώτη μεγάλη στιγμή, με τον Μποντζόρνο να βρίσκει χώρο και με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα προς την εστία, εκεί όπου τον σταμάτησε ο αντίπαλος γκολκίπερ. Στο 67' η γηπεδούχος κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετουσίωσε στο τελικό 1-0 ο Σανάμπρια. Ο Ζαπάτα έφτασε κοντά στο 2-0 (86'), ενώ δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος ζήτησε πέναλτι με τον διαιτητή να λέει «παίζεται»

Τζένοα - Φροζινόνε 1-1

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι στη Γένοβα ανάμεσα στην Τζένοα και τη Φροζινόνε. Ο Γκούντμουνσον άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 30', αλλά έξι λεπτά μετά ο Ράινιερ ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι πήραν έναν σημαντικό βαθμό.

«Ευρωπαϊκή» απόδραση της Αταλάντα από την έδρα της Νάπολι (vids)
SERIE A

15:35 - 30.03.2024

«Ευρωπαϊκή» απόδραση της Αταλάντα από την έδρα της Νάπολι (vids)

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό στην Αταλάντα για να πάρει τη νίκη με 3-0 κόντρα στη Νάπολι στο «Στάδιο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» για την 30η αγωνιστική της Serie A. Τα γκολ για τους «μπεργκαμάσκι» σημείωσαν οι Μίραντσουκ (26'), Σκαμάκα (45') και Κοπμάινερς (88'). Ένα δοκάρι είχαν οι φιλοξενούμενοι, δύο οι «παρτενοπέι» και μάλιστα στην ίδια φάση.

Με αυτή την ισοπαλία η ομάδα της Γένοβας βρίσκεται στη 12η θέση με 35 βαθμούς, ενώ η Φροζινόνε είναι στη 18η θέση 25 βαθμούς.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ