Ήταν 17 και κατηγορήθηκε ότι είναι 42: Πού είναι σήμερα ο Τζοσέφ Μιναλά που είχε διχάσει τη Λάτσιο και την Ιταλία

Ήταν 17 και κατηγορήθηκε ότι είναι 42: Πού είναι σήμερα ο Τζοσέφ Μιναλά που είχε διχάσει τη Λάτσιο και την Ιταλία

Στέλιος Βαρδάκης 20:16 - 22.02.2024

O Τζόζεφ Μινάλα πριν μία δεκαετία περίπου κατηγορήθηκε πως είχε δηλώσει ψεύτικη ηλικία και είχε γίνει πρώτο θέμα στην Ιταλία. Τι κάνει τώρα...

Ο Τζόζεφ Μινάλα ήταν πρωταγωνιστής σε μία από τις πιο περίεργες διαμάχες που έχει γνωρίσει ο κόσμος του ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια, καθώς κατηγορήθηκε άδικα ότι ήταν 42 ετών.

Όλα ξεκίνησαν το 2013, όταν ο Καμερουνέζος υπέγραψε στη Λάτσιο και ένα αφρικανικό Μέσο σε δημοσίευμα του ισχυρίστηκε ότι ο ποδοσφαιριστής είχε αλλάξει το διαβατήριό του για να αφαιρέσει 25 χρόνια από την πραγματική του ηλικία.

Και παρότι ο Μινάλα, ο ατζέντης του και η Λάτσιο αρνήθηκαν αυτήν την κατηγορία, τα νέα έκαναν ήδη τον γύρο του κόσμου και έβλαψαν την καριέρα του. «Ήμουν πολύ νέος και δεν μπορούσα να ξέρω ή να προβλέψω τον αντίκτυπο που θα είχε αυτό. Είμαι πολύ πεπεισμένος ότι η διαμάχη για την ηλικία μου πάντα επιβράδυνε την καριέρα μου», ανέφερε σε δηλώσεις του στη Daily Mail o Αφρικανός.

Πάντως, ο Μινάλα δεν κατάφερε ποτέ να κερδίσει μία θέση στους «λατσιάλι», που τον έδιναν συνέχεια δανεικό. Και αφού παραχωρήθηκε σε Μπάρι, Λατίνα, Σαλερνιτάνα και Χουανγκαχί, τελείωσε το συμβόλαιό του με τη Λάτσιο το 2021 και υπέγραψε πρώτα στη Λούτσεσε και μετά στην Όλμπια .

Η Νάπολι «τελειώνει» τον Ματσάρι και έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του
SERIE A

13:10 - 19.02.2024

Η Νάπολι «τελειώνει» τον Ματσάρι και έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του

Βραχεία πρόκειται να αποδειχθεί η θητεία του Βάλτερ Ματσάρι στην τεχνική ηγεσία της Νάπολι. Ο 62χρονος προπονητής ίσως και μέσα στην ημέρα αποτελέσει παρελθόν από τους «παρτενοπέι», με έναν παλιό γνώριμο, τον Φραντσέσκο Καλτσόνα να αποτελεί τον διάδοχο στον «γαλάζιο» πάγκο.

Η προτελευταία ποδοσφαιρική περιπέτεια του αμυντικού χαφ ήταν με τη Λιεπάγια της Λετονίας, ενώ τώρα ανήκει στους Σλιέμα Γουόντερερς, που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Μάλτας.