Σόλκσιερ για υπηρεσιακός προπονητής στην Μπάγερν
i

© PrtScr

Σόλκσιερ για υπηρεσιακός προπονητής στην Μπάγερν

Γιάννης Λιβανός 13:07 - 20.02.2024

Η Μπάγερν φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Σόλκσιερ ως υπηρεσιακή λύση, σε περίπτωση που ο Τούχελ αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία των Βαυαρών.

Εσωστρέφεια και προβληματισμός επικρατεί το τελευταίο διάστημα στην Μπάγερν! Η γερμανική ομάδα βιώνει φέτος μία εντελώς ασυνήθιστη κατάσταση με συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, που την έχουν τοποθετήσει δεύτερη και στο -8 από την πρωτοπόρο, Μπάγερ Λεβερκούζεν. Κάπως έτσι οι Βαυαροί βλέπουν τις πιθανότητες τους να χάσουν τον τίτλο της Bundesliga για πρώτη φορά  μετά το 2012 να έχουν αυξηθεί ιδιαίτερα!

Η Μπάγερν παρουσιάζει κακή εικόνα και στο Champions League, όπου την περασμένη εβδομάδα ηττήθηκε από τη Λάτσιο με 1-0 στο πρώτο ματς της φάσης των «16» κάτι που την «υποχρεώνει» να κάνει την ανατροπή στη ρεβάνς αν θέλει να προκριθεί στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Πιο πρόσφατο μελανό σημείο για την ομάδα του Τούχελ ήταν η ήττα με 3-2 από την Μπόχουμ την Κυριακή (18/02).

Υπό αυτές τις συνθήκες, η καρέκλα του Τόμας Τούχελ έχει αρχίσει να «τρίζει» για τα καλά! Παρά το γεγονός ότι οι Βαυαροί δηλώνουν ξεκάθαρα πως εμπιστεύονται τον Γερμανό, τα Μέσα της χώρας συνεχίζουν να γράφουν και να δίνουν τροφή σε νέα σενάρια για τη διάδοχη κατάσταση στην τεχνική ηγεσία της Μπάγερν.

Tα ονόματα δίνουν και παίρνουν για τον πάγκο της Μπάγερν, με πιο πρόσφατα αυτά του Αντόνιο Κόντε, του Μουρίνιο και φυσικά του Τσάμπι Αλόνσο που παρουσιάζεται ως ο διακαής πόθος των Βαυαρών, με τον Ισπανό όμως να προτιμά περισσότερο τη Λίβερπουλ.

Σύμφωνα με το γερμανικό Sky Sports, η Μπάγερν εξετάζει και τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ! Οι Γερμανοί αναφέρουν ότι ο Νορβηγός πρώην προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξετάζεται για υπηρεσιακός προπονητής σε περίπτωση φυσικά που αποχωρήσει ο Τούχελ μέσα στις επόμενες ημέρες.

Μένει να φανεί αν ο Τούχελ καταφέρει να αντιστρέψει το εις βάρος του αρνητικό κλίμα και να παραμείνει στον σύλλογο της Μπάγερν, με την οποία έδωσε τα χέρια τον Μάρτιο του 2023. Έκτοτε ο 50χρονος κόουτς σε 44 ματς έχει 28 νίκες, πέντε ισοπαλίες και 11 ήττες.

 Η επόμενη αναμέτρηση για τη γερμανική ομάδα είναι προγραμματισμένη για το ερχόμενο Σάββατο (24/02) με τη Λειψία στην «Αλιάντς Αρένα», όπου οι Βαυαροί δεδομένα θα ψάξουν μία νίκη, προκειμένου να ξεσπάσουν για τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος.