Παίκτης της ομάδας νέων της Ρεάλ Μαδρίτης χτυπήθηκε από οπαδό στο κεφάλι
i

© PrtScr

Παίκτης της ομάδας νέων της Ρεάλ Μαδρίτης χτυπήθηκε από οπαδό στο κεφάλι

Γιάννης Λιβανός 12:00 - 20.02.2024

Ο επιθετικός της ομάδας νέων της Ρεάλ Μαδρίτης, Ίκερ Μπράβο, έπεσε θύμα επίθεσης από έναν οπαδό μετά τη νίκη της ομάδας του με 4-2 εκτός έδρας επί της Ράγιο Μαδαγόντα την Κυριακή (18/02).

Ένα νεαρό αστέρι από τα τμήματα υποδομών της Ρεάλ Μαδρίτης χτυπήθηκε στο κεφάλι μετά τον αγώνα τους την περασμένη Κυριακή (18/02). Ο Ίκερ Μπράβο λοιπόν, ήταν το θύμα της επίθεσης μετά τη νίκη της ομάδας νέων της Ρεάλ με 4-2 επί της Ράγιο Μαδαγόντα. Το περιστατικό συνέβη την ώρα που ο 19χρονος επέστρεφε στο λεωφορείο της ομάδας στο Λα Ολίβα.

Σύμφωνα με το ισπανικό πρακτορείο Relevo, ο Μπράβο είχε δεχτεί φραστική επίθεση κατά τη διάρκεια του αγώνα, με τους αντίπαλους οπαδούς να τον αποκαλούν «κλόουν» καθώς χαιρετούσε κάποιον γνωστό του. Μια ομάδα οπαδών μάλιστα τον περίμενε, με ένα άτομο να πλησιάζει τον Μπράβο για να τον  χτυπήσει στο κεφάλι.

Το προσωπικό της Ρεάλ Μαδρίτης επενέβη σε αυτό το σημείο και ευτυχώς, όπως αναφέρει η Mirror, ο Μπράβο δεν υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς. Αναφέρεται ότι ο νεαρός παίκτης γίνεται συχνά στόχος ύβρεων κατά τη διάρκεια των εκτός έδρας αγώνων.

Η ισπανική ομάδα κέρδισε το εκτός έδρας παιχνίδι της χάρη σε δύο γκολ του Oύγκο Ντε Γιάνος και από ένα των Μεσονέρο και Πάουλο Λάγκο. Αυτή την στιγμή η ομάδα κάτω των 19 της Ρεάλ είναι δεύτερη στην κατηγορία της μετά από εννέα συνεχόμενες νίκες.

Ο Μπράβο ξεκίνησε την καριέρα του στην Εσπλουγκουένσε πριν μετακομίσει στην Μπαρτσελόνα και στη συνέχεια στην Μπάγερ Λεβερκούζεν το 2021. Κατά τη μετακίνησή του, ο αθλητικός διευθυντής των «ασπιρίνων», Σιμόν Ρολφς τον χαρακτήρισε ως ένα «πραγματικά μεγάλο ταλέντο».

Ο νεαρός Καταλανός ποδοσφαιριστής έγινε ο νεότερος παίκτης της Λεβερκούζεν όλων των εποχών, όταν έκανε ντεμπούτο στα 16 του χρόνια κατά τη διάρκεια της ήττας στο Κύπελλο DFB από την Καρλσρούη. Έπαιξε μόνο δύο φορές στην πρώτη ομάδα της γερμανικής ομάδας.

Μετά από μόλις μία σεζόν, ο Μπράβο επέστρεψε στην Ισπανία, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης εξασφάλισε τον επιθετικό ως δανεικό με οψιόν για μόνιμη μετακίνηση. Ο Μπράβο ως Καταλανός που είναι αποτέλεσε «προϊόν» της Μπαρτσελόνα, η οποία ζητούσε γύρω στα έξι εκατομμύρια ευρώ (5,1 εκατ. λίρες),τα οποία και έδωσε η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, κερδίζοντας έτσι την Ατλέτικο Μαδρίτης για την υπογραφή του ταλαντούχου παίκτη.

Τεράστιος τρόμος στο «Σαν Μαμές» με οπαδό που κατέρρευσε: Ο Ινιάκι Γουίλιαμς προσευχόταν για την ανάρρωσή του (vid)
LA LIGA

08:16 - 20.02.2024

Τεράστιος τρόμος στο «Σαν Μαμές» με οπαδό που κατέρρευσε: Ο Ινιάκι Γουίλιαμς προσευχόταν για την ανάρρωσή του (vid)

Ο αγώνας μεταξύ της Μπιλμπάο και της Χιρόνα έζησε στιγμές τεράστιας αγωνίας μετά τη διακοπή μεταξύ των λεπτών 77' και 81' λόγω κατάρρευσης ενός οπαδού στις εξέδρες. Εντυπωσιακή ήταν η εικόνα του Ινιάκι Γουίλιαμς να προσεύχεται για την ανάρρωση του φίλου των Βάσκων.

Ο Μπράβο πέρασε την πρώτη του σεζόν στον σύλλογο αγωνιζόμενος στην Ρεάλ Καστίγια και είχε 22 συμμετοχές στον όμιλο 1 της Primera Federacion την περασμένη περίοδο, αλλά φέτος έχει περάσει περισσότερο χρόνο στην Juvenil A. Ο νεαρός επιθετικός ήταν παραγωγικός στο UEFA Youth League στις δύο σεζόν του στη Μαδρίτη, σκοράροντας έξι γκολ σε 10 αγώνες, δίνοντας παράλληλα πέντε ασίστ.