Το πιο περίεργο γκολ της χρονιάς μπήκε στις καθυστερήσεις του Μπάρνσλεϊ - Γουίκομπ (vids)

Γουίκομπ - Μπάρνσλεϊ

i

PrtScr

Το πιο περίεργο γκολ της χρονιάς μπήκε στις καθυστερήσεις του Μπάρνσλεϊ - Γουίκομπ (vids)

Κώστας Τόπας 11:23 - 29.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:29 - 29.11.2023

Στα γήπεδα της Αγγλίας σημειώθηκε ίσως ένα από τα πιο περίεργα γκολ -και μάλιστα στις καθυστερήσεις- στην ιστορία στον αγώνα της Μπάρνσλεϊ επί της Γουίκομπ για την League One.

Ένα κρύο βράδυ της Τρίτης (28/11) στο Νότιο Γιορκσάιρ, φαινόταν ότι και οι δύο ομάδες θα μοιράζονταν τα λάφυρα μετά από μια σχετικά αδιάφορη σύγκρουση για το πρωτάθλημα της League One στην Αγγλία. Αλλά σε μια στιγμή... τρέλας, ο τερματοφύλακας της Γουίκομπ, Μαξ Στράγιεκ, έριξε την μπάλα όταν ο επιθετικός της Μπάρνσλεϊ, Σαμ Κοσγκρόουβ, τον πλησίασε κι έπεσε πάνω του. Ο 26χρονος επιθετικός, που δεν πίστευε την τύχη του, έστειλε την μπάλα στην αντίπαλη εστία για να δώσει στην ομάδα του Νιλ Κόλινς και τους τρεις βαθμούς.

Ορισμένοι παίκτες της Γουίκομπ ήταν απογοητευμένοι από την απόφαση του τερματοφύλακα τους στις καθυστερήσεις. Μάλιστα, ο μέσος Χάρι Μπόις έλαβε δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαφωνία αφού εξέφρασε τις σκέψεις του επί του θέματος. Από την άλλη, η Μπάρνσλεϊ πήρε μια σπουδαία νίκη στον αγώνα της για την άνοδο και μετά το σφύριγμα της λήξης, ο Κόσγκροουβ αστειεύτηκε ότι ήταν το καλύτερο γκολ που είχε σημειώσει ποτέ.