Οπαδός επιτέθηκε στο πούλμαν της αγαπημένης του ομάδας επειδή εκείνη έχασε - Καταζητείται από την αστυνομία
i

© Yahoo

Οπαδός επιτέθηκε στο πούλμαν της αγαπημένης του ομάδας επειδή εκείνη έχασε - Καταζητείται από την αστυνομία

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:00 - 17.11.2023 / Ανανεώθηκε: 17:02 - 17.11.2023

Ένα ακραίο σκηνικό έλαβε χώρα στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Στίβενεϊτζ, με πρωταγωνιστή έναν οπαδό της τοπικής ομάδας που... θύμωσε λίγο παραπάνω με την ήττα της.

Οποιοσδήποτε που ασχολείται με το ποδόσφαιρο τείνει να... το ζει λίγο παραπάνω. Το πάθος είναι κύριο χαρακτηριστικό όσον αγαπάνε τη στρογγυλή θεά, με ότι αυτό συνεπάγεται. Άλλωστε ποιος δεν θυμάται την «έκρηξη» του Τούρκου οπαδού, ο οποίος κατέληξε να σπάει την τηλεόραση και το λάπτοπ του (Για όσους δεν θυμούνται δείτε το παρακάτω βίντεο)

Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκεται και ένας οπαδός της Στίβενεϊτζ, ο οποίος μετά την ήττα της ομάδας του δεν αντέδρασε και πολύ ψύχραιμα. Μετά το 3-0 από την Μπλάκμπουλ, τον περασμένο Οκτώβρη, ο ίδιος πήγε προς το πούλμαν του αγαπημένου του συλλόγου και έσπασε το τζάμι του. Η τοπική αστυνομία βρήκε τελικά οπτικό υλικό του δράστη και την Παρασκευή (17/11) εξέδωσε δελτίου τύπου, ζητώντας την βοήθεια των πολιτών για τη σύλληψή του. 

window.setTimeout(function () { let scriptCss = document.createElement('link'); scriptCss.href = 'https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1699615566'; scriptCss.rel = 'stylesheet'; scriptCss.type = 'text/css'; document.body.appendChild(scriptCss); let scriptTag = document.createElement('script'); scriptTag.src = 'https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js'; scriptTag.defer = true; scriptTag.onload = function () { let widgetLoaderConfig = { CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com', ODD_CLIENT: 'default', APP_LINK: 'desktop', API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/', API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e', LANG: 'el', REQUEST_INTERVAL: 30, ENABLE_BET_SLIP: false, AUTHOR: false, THEME: "light", TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr", LINK_OPTIONS_V2: { 'player': {'url': '/player/{playerId}'}, 'team': {'url': '/team/{teamId}'}, 'tournament': {'url': '/tournament/{tournamentId}'}, 'match': { 'url': '/match/{matchId}', 'sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'} }, 'configuration': { 'newWindow': false }, 'standings_tournament': {'url': '/rezultati/takmicenje/{standingsId}/tabela'} } }; window.setTimeout(function () { new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig); }, 200); }; document.head.appendChild(scriptTag); }, 0);

Αναλυτικά αυτό αναφέρει:

«Ένας άνδρας αναζητείται από την αστυνομία μετά από θραύση τζαμιού σε πούλμαν, έπειτα από αγώνα ποδοσφαίρου. Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τρεις εικόνες ενός άνδρα μετά το περιστατικό στον αγώνα Μπλάκμπουλ - Στίβενεϊτζ στις 14 Οκτωβρίου.

Στο σκαμνί υπουργός Υγείας επειδή... ο γιός του δημιούργησε χρέος 8 χιλ. ευρώ για να δει ποδόσφαιρο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

17:44 - 16.11.2023

Στο σκαμνί υπουργός Υγείας επειδή... ο γιός του δημιούργησε χρέος 8 χιλ. ευρώ για να δει ποδόσφαιρο

Ένα επικό περιστατικό έλαβε χώρα στη Σκωτία, με τον υπουργό υγείας του κράτους να λογοδοτεί στη δικαιοσύνη για το γεγονός πως ο γιός του προκάλεσε χρέος 8 χιλ. ευρώ, επειδή έβλεπε ποδόσφαιρο.

Το παράθυρο του πούλμαν της Στίβενιτζ έσπασε λίγο μετά το τέλος του αγώνα, γύρω στις 16.50. Η Μπλάκπουλ κέρδισε τον αγώνα με 3-0».