Ο Φρόκου έβγαλε μέρος της προπόνησης μετά από 2,5 μήνες

Λεάντρο Φρόκου

i

© Panathinaikos FC

Ο Φρόκου έβγαλε μέρος της προπόνησης μετά από 2,5 μήνες

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:20 - 14.11.2023 / Ανανεώθηκε: 13:22 - 14.11.2023

Για πρώτη φορά μετά από 2,5 μήνες, ο 20χρονος μέσος του Παναθηναϊκού Β΄ Λεάντρο Φρόκου, συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος χωρίς κανένα πρόβλημα.

Σημαντική επιστροφή για τον Παναθηναϊκό Β΄!

Όπως γνωστοποίησε η «πράσινη» ΠΑΕ, ο Λεάντρο Φρόκου συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος χωρίς κανένα πρόβλημα για πρώτη φορά μετά από 2,5 μήνες, ενώ όσοι αγωνίστηκαν σε όλο το παιχνίδι της Κυριακής με τα Χανιά, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. 

Να θυμίσουμε πως ο 20χρονος μέσος του «τριφυλλιού» είχε τραυματιστεί σοβαρά στον μηνίσκο, κατά τη διάρκειας ενός φιλικού αγώνα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό Β΄ και Παναργειακό, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «πράσινη» ΠΑΕ:

Ο Παναθηναϊκός Β΄ μετά το ρεπό της Δευτέρας, προπονήθηκε την Τρίτη το πρωί στο «Γ. Καλαφάτης».

Όσοι αγωνίστηκαν σε όλο το παιχνίδι της Κυριακής με τα Χανιά, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Την ίδια στιγμή για πρώτη φορά μετά από 2,5 μήνες ο Λεάντρο Φρόκου συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος χωρίς κανένα πρόβλημα.

«Ο δρόμος του Μπερνάρ για την Ατλέτικο Μινέιρο περνάει από τον... Σκάρπα»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:46 - 13.11.2023

«Ο δρόμος του Μπερνάρ για την Ατλέτικο Μινέιρο περνάει από τον... Σκάρπα»

Ο Μπερνάρ και ο Σκάρπα έχουν ένα κοινό εκτός από την βραζιλιάνικη καταγωγή τους: πρωταγωνιστούν στα μεταγραφικά σενάρια της Ατλέτικο Μινέιρο. Το Sportal εξηγεί τη σύνδεση του μεσοεπιθετικού του Παναθηναϊκού με τον συμπατριώτη του στον Ολυμπιακό.

Απόντες από την προπόνηση ήταν λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές τους ομάδες οι διεθνείς Λίλο, Καλοσκάμης, Μπιλάλ, Φικάι, Καρακασίδης και Κρυπαράκος.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού Β΄ αναμένεται να προπονηθούν ξανά αύριο στις 11 το πρωί.